reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry.

Mala dopiero zasnela. O 5 mnie obudzila.

Życiowa z karmieniem coraz lepiej. Mala przybrala z 3500 na 3580. Leukocyty spadly ale ledwo przed norme. Nie ma juz naswietlania chociaz dla mnie to buzie ma zolta. Pani doktor kazala kupic krople bo duzo kupek robi .jak mowilam ze ona ma cos z brzuszkiem to nikt mi nie wierzyl, a tej doktorce nic nie mowilam bo tez by mi nie uwierzyla. Chyba sama zauwazyla:)

A jak Twoje samopoczucie? Te staniki to juz takie do karmienia kupilas?

India wspolczuje a te leki nic nie pomagaja?

Kulcia moja mama powiedziala ze jak ona lezala ze mna i jakas kobieta nie miala pokarmu to te ktore mialy sciagaly dla tej ktora nie ma. Moze malo higieniczne i sanitarne ale zdrowsze niz to mm mi sie wydaje.

A teraz na poprawe humoru
1473576276458.jpg
sniadanie na dzis.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473576276458.jpg
    1473576276458.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 184
reklama
Kasia Marysia to jest bardzo dobry sposób i higieniczny... jakby się mogło wydawać. kiedyś funkcjonowały banki mleka. moja mama karmiła oprócz mojej siostry jeszcze jedno dziecko (ale porzucone w szpitalu). w Norwegii do tej pory są banki. i np. wczesniaki dostają mleko innych mam zanim się laktacja nie pojawi...

ja stanik pod sukienkę do ślubu kupiłam bo w za małym iść nie będę[emoji14]a do karmienia nie kupuje nic spacjalnego bo nie używałam ich przy małej i teraz tez nie zamierzam.
śniadanie całkiem wporzadku ;)

Ola kciuki zaciśnięte za dzisiaj :)

India moja Marysi zaczyna się kaszel... pokaszluje. .. chyba jutro pójdę z nią do lekarza...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry
Wstalam rano ze zgaga a teraz mnie mdli....

A ja staniki do karmienia nosiłam przez cały okres karmienia czyli rok. Takie ladniejsze zakladalam jak gdzieś wychodzilam a tak to w tych do karmienia, dla mnie byly bardzo wygodne

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Od jakiegoś już czasu podczytuję Was z ukrycia, zadałam pare pytań jedynie ale jeśli to możliwe chciałabym bardziej aktywnie do Was dołączyć :) Nie mogę się nadziwić jakie wsparcie sobie tutaj dajecie. Fajnie jest mieć z kim pogadać skonsultować się :) Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie :)
Nuśka czy i ja mogę prosić o dodanie mnie do tabelki? Mam 29 lat,pierwsza ciąża i termin mam na 25.02, tydzień 16 :)

Ostatnia edycja:
Hejka Dziewczyny ;)

Anka_32 przykre to co piszesz, nie wyobrażam sobie bólu jaki czują rodzice po stracie takiego Maleństwa ;(
Z tabelką jasne, poczekamy do wizyty ;) Ja zgagę miałam tylko kilka razy póki co, ale nienawidzę jej, zawsze zimne mleko z lodówki piłam i przechodziła ;p
Jak Pyza dzisiaj? ;)

OlaMagda trzymam kciuki od rana ;) czekamy na wieści i zdjęcie Milki ;)

Życiowa ja do karmienia staników to raczej na siebie nie znajdę ;p a że noszę praktycznie tylko koronkowe miękkie, bez poduszeczek i usztywnień to myślę, że będą ok do karmienia, bo łatwo taki zsunąć z piersi ;)
a generalnie piersi mi się powiększyły o 8 cm już w obwodzie ;/ nie chcę myśleć co będzie później ;p
a w ogóle to jak się dzisiaj czujesz? lepiej?

KasiaMarysia śniadanko całkiem spoko widzę ;p a gadaniem Taty się nie przejmuj, pogada i przestanie ;p Moja przyszła teściowa już mi mówi, że Małego nam będzie cały czas zabierać, bo pierwszy wnuczek itp. A ja się nie odzywam, bo wiem że i tak ja będę podejmować decyzję a zbędnych dyskusji teraz nie potrzebuję. A w ogóle ostatnio kupiła kilka ubranek na Małego.... większość na rozmiar 80 a i 110 się znajdzie ;/
Normalnie nie skomentowałam tego ;p
pokazuj nam tu Madzię ;D

Viola synek Twój dzielny jest to na pewno jakoś zniesie przeprowadzkę z łóżeczka ;)

Kulcia jak dzisiaj Synek? nocka spokojna była? ;)

Nadziejka jak dzisiaj samopoczucie? Z serduchem coś wiadomo więcej? ;)

Kasia2310 jasne, że możesz do nas dołączyć ;) Za chwilkę wciągnę Cię do tabelki, ale dopiero za kilka dni wstawię, żeby ciągle forum nie zapychać tabelką ;)

Ja wczoraj cały dzień spędziłam nad wodą, oczywiście większość w cieniu, bo gorąc inaczej ciężko mi znieść ;p jak wróciłam do domu to normalnie się topiłam (teraz mam w mieszkaniu 27 stopni). A o spaniu w nocy nic nie powiem, bo masakra była ;/
Dzisiaj chyba pojedziemy z moim połazić po sklepach, pooglądać jakieś rzeczy dla Maluszka, bo już za jakiś czas powolutku zakupy będziemy zaczynać ;) i muszę sobie jakieś nowe baletki sprawić ;)

Miłego dzionka ;*

Narazie Nic , jestem w pokoju , o 15h beda mi wkładać tego tampona z żelem , zeby skurcze przyszły i szyjka zmiękła , i powinno wieczor przyjść a jak nie to w nocy lub rano dają kroplówkę z oxy . Maż jest ze mną bedzie ze mną spał bo moi rodzice przyjechali i będą u nas z dziećmi .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Życiowa kurde wiesz ze tez tak myslalam a to duze ulatwienie jest:)
Pomysl o tym.
A jesli chodzi o mleko to zobacz ja mam nawal i moge oddac dziennie ok 50 ml i jakis maluch by jadl , a nie to mm.
I Kulci tez na poczatku by sie przydalo..
Wlasnie , a co z kiecka? Chyba pisalas ze za duza.

Ania ja pod koniec mialam czesto zgage.

Nuskaa mysle ze znalazabys taki stanik do karmienia dla siebie;)
A co chcesz kupowac?
Zaraz zrobie zdjecie Hinczyczki[emoji1]

Kasia juz nie jedna tak nam tu pisala, ale jesli rzeczywiscie bedziesz aktywna to bedzie Nam milo.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
KasiaMarysia co dzisiaj chce kupować? Dzisiaj bardziej poglądowo chce pojechać ;p Bo u mnie w mieście są może 2-3 sklepy z rzeczami dla dzieci i nic tam nie ma a do tego drogo, a pojedziemy do miasta 40 km dalej i tam jest o wiele więcej takich sklepów ;) a jak jakieś ładne bodziaki czy coś wpadną w oko to się też skuszę ;)

Do góry