reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1473373446228.jpg

Martynko byl u Ciebie Twoj??

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473373446228.jpg
    1473373446228.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Kasia na nie wybudzalam, nikt mi też nie kazał. Potem wyczytałam , że dzieciaki niby cukier spada ale ja bym nie wierzyła. Po co budzić takiego malucha , sam się obudzi :)

Dziewczyny mówię Wam , jutro będzie juz lepiej. Ja histeryzowalam panikowalam i w ogóle. Wiadomo bol nieziemski ale cóż poradzić. Z dnia na dzień przechodzi.

W ogóle ja nie miałam drenu, cewnik mi wyjeli szybko i nie było marudzenia :) dlatego szybki ogar i hej ho jedziemy z koksem. Ale pierwszy prysznic to była katorga. Ledwo to przezylam.

Marysiu mój to jak wampir normalnie się rzucał na tego cycka hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na noc mi go zabrali troszkę i o 6 rano go przywiozę ba karmienie o juz będzie ze mną cały dzień tak jak wczoraj .
No oczywiście ze był mój mówi ze musiał zobaczyć czy do niego podobny a ja mówię jak tyle waży to na pewno podobny hehe.
Boże juz 3 noc z kolei jest poród a to zaraz kolo mojej sali. Tragedia.

Najgorsze jest to ze nie zrobili mi lewatywy przed cc a mi się chyba chce juz to drugie pomału . I nie wiem co to bedzie

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Na noc mi go zabrali troszkę i o 6 rano go przywiozę ba karmienie o juz będzie ze mną cały dzień tak jak wczoraj .
No oczywiście ze był mój mówi ze musiał zobaczyć czy do niego podobny a ja mówię jak tyle waży to na pewno podobny hehe.
Boże juz 3 noc z kolei jest poród a to zaraz kolo mojej sali. Tragedia.

Najgorsze jest to ze nie zrobili mi lewatywy przed cc a mi się chyba chce juz to drugie pomału . I nie wiem co to bedzie

Nadziejka ja mialam lewatywe ale tez czuje lekkie parcie. A nic nie zjadlam prawie. Nie mam apetytu. 4 nalesniki i pare biszkoptow.

Ja dopiero 2 suchary zjadłam i wypiłam z 3 litry wody bo więcej narazie nie moge;/
Próbuje spać ale nie mogę. Kręgosłup mnie boli;/

Biedulki nie śpicie , a ja sie teraz obudziłam :-/ boli mnie brzuch na dole ....
Dotrwam jakos do tej 8h...
Siędzie w kuchni i pije sok , pewnie tak do 5h bede siedzieć i przeglądać internetu , bola mnie krzyże , juz wole nie spac przez dziecko niz jak teraz z tego bólu :-(
Ale wam fajnie ze dzieci juz tak karmicie , ja to sie tak boje tego karmienie , ze znow beda mi sie te kanaliki zapychać i cycki twardniec ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Ola spij poki mozesz. Moja ma cos nie tak z brzuszkiem. Moze to przez ten paracetamol ktory biore...

Boje sie, potrafi tak piszczec ze az ja placze.

KasiaMarysia - jezu biedulka mała , :-( moze i przez leki masz racje .. Masuj ją po pleckach na dole .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Nadziejka masakra, Kulcia mowi ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Trzeba jej zaufac.

Ola, mam nadzieje ze Jutro Milena bedzie z Nami.

U mnie tez 2 porod

Do góry