reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moj jak mial wzdecia w szpitalu to polozne go braly i rurke w dupke wkladaly zeby powietrze wyszlo i pozniej bylo ok. W domu tez stosowalam jak mial kolki i bardzo to pomagalo. Polecam medi globe lux taka pomaranczowa. Teraz tez kupie wczesniej na zaś zeby miec.

reklama
Nadziejko, współczuję, że tak ciężko to przechodzisz, ale z dnia na dzień powinno być już tylko lepiej.
Marysiu, nie umiem nic doradzić, nie przechodziłam problemów brzuszkowych, a na zasysacza to też smoczek doradzam - niektóre dzieci mają bardzo silny odruch ssania.

Nadziejka a do zakażenia doszło jakiegoś że antybiotyki bierzesz i co z tym ciśnieniem ci się dzieje...? i co w końcu z tymi wodami wyszło? bo miałam pytać i zapomniałam. .. kurde nie fajnie ze rąk cierpisz. .. robili ci usg? czy tam w środku wszystko ok jest?

KasiaMarysia juz kolki? moja to w szpitalu się darla cały czas ale takie miała widzimisię[emoji14]w domu dopiero było w miarę spokojnie wiec może twoja Madzia ma tak samo i jak wyjdziecie to jej przejdzie ;)
poproś położną to ci wyparzy ten smoczek. .. może on pomoże.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu bardzo dobrze[emoji5] mozesz jej rowerek tez robic [emoji5]
A jest jakas szansa ze bedziecie razem czy poprostu kazdy poszedl w swoja strone? Sciskam Cie[emoji5]

reklama
Do góry