Martynko, Kasiu, Olu - jaaaaaa! Czekam na Wasze rozpaakowanko!! [emoji171][emoji172][emoji170] już na dniach będzie i Filip i Madzia i Milenka [emoji170]
Kochane dzieciaczki !
Aniu, widzisz jak to wwspaniaale? Los sie do Ciebie usmieechnal, tak miało być właśnie, ze teraz jesteś w ciąży. Cudowne wieści, gratuluje Kochana! Oby wszystko szło dobrze. Nie widzę innej opcji!
Czarnuszka, Ty zgrabna i piękna dupo, weź lec na bete, bo Ci kopne przed tym ślubem jeszcze!!! Przecież tam są cienie! Ja bym nie wytrzymała z nerwów, seriooo! Zroob, koniecznie, i BRON BOZE NIE TYKAJ ANTY DOPOKI CZARNO NA BIALLYM NIE BEEDZIESZ MIALA WYKLUCZONEEJ CIAZY. Sciskam Cie, i uwazajj na siebie. I działaj, Mała, działaj! Rob bete, bo cos może Ci kiełkować ;**
Cudne brzuszkki macie dziewczyny [emoji170] ja to mam taki brzuch wielki, ze jakbym sie wyplchla, to z powodzeniem ciążę mogę udawać, aleeee udawać nie chce, tylko chce być w tej ciąży naprawdę
Dorcia, z mężem to może być różnie, żebyś z nim rozmawiała na temat powtórnych badan.. Ale z Toba widzisz jest okej, z nim tez juz na pewno lepiej, wiec...- stawiam na to, ze za jakieś dwa tygodnie kolejny oczarowany test pozytywny będzie Twój;*
Wiki, a Ty jak? Dostalas @? Bo my mialysmy zawsze prawie tak samo ;D
Mnie sie właśnie kończy. Do pani doktor Rabiegi mamm pecha sie dostać, ale spokojnie. Jestem cierppilwa, w końcu sie dostaneeee!! I wręcz zazadam badań w Poznaniu.
Ogólnie to u mnie źle jest, smutno, szaro, nic sie nie układa, ale takie życie... Ogłosiłam sie dodatkowo jeszcze jako opiekunka dla dziecka, bo referencje mam
miałam szansę na prace w żłobku, o czym marzylam, ale niestety studia i referencje nie wystarczyły - zabrakło pleców. Mój M.robi prawo jazdy na C+E, wiec go wcale nie będzie w domu. Jakoś sobie poraaaadze, ale ze staraniami może być gorzej.
Na pocieszenie wybieram sie z przyjaciółką do Krakowa jutro. Na dwa dni, będziemy sobie szalec. I szukać jej sukni ślubnej ;D
Ależ sie rozpisaaalam, a tam mam nadzieje juz dzieci urodzone płaczą!!!
KaasiiuMarysiu, czyli nie ogladallas HK? A miałam sie pytać o wrażenia ;D India, a Ty jak myślisz, kto zasługuje na uwagę? "Zenek" jest z moich okolic, huehue ;D
Cos miałam jeszcze powiedzieć i mi umknelo. Aa, książka sie pisze, jak jest wena to zawsze cos klece, poinformuje Was jak ja skończe i jeśli ktoś będzie mi chciał to wydać
a jak nie, to rozesle Wam w pdfie, tak czy siak Wam rozesle, to sobie ocenicie!
Kocham Was wszystkie [emoji170][emoji172][emoji171]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom