reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasiu Słonko i co mówią lekarze? jak nie idzie nic na przód?
mała jest aktywna? usg ci będą robić?
kurde jakbym była blisko to już bym się toczyła do ciebie żeby chociaż za rękę cie potrzymac... :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu dasz rade;*
Ja po słuchaniu tętna czekam na obchod bo ma być kolo 9 . W nocy był poród jakiś szybki bo 2 razy krzyknęła i zaraz dziecko było słychać. Kurde zaczynam się bać tego wszystkiego. A ta dziewczyna juz mnie opuściła i pojechała na cesarke wiec zostałam sama.

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

Nadziejka spokojnie :* teraz nie masz innej opcji tylko czekać i odpoczywać (choć wiem ze w szpitalu to trudne) :)
pisz do nas, zawsze to jakaś rozrywka ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia pisz jak tylko możesz , powodzenia kochana , trzymamy kciuki , jestes pierwsze przedemna i nadziejka patrz [emoji1][emoji179][emoji179][emoji179][emoji1360][emoji1360][emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413]
Ja juz sie szykuje i na 9h jadę na położnictwo

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
40tc2d

KasiaMarysia bądź dzielna, to tylko kilka godzin z Twojego życia a zobacz jaka koncowka bedze przyjemna :)
Żeby tylko tak Cię nie trzymali jak mnie, dopiero 30 godzin po odejsciu wód dostalam oxy....
Powodzenia i trzymam kciuki

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Wow ale emocje, jednym tchem przeczytałam cale zaległości.

Kasia!! Trzymaj sie Kochana :* :* jesteś bardzo dzielna!

Ola! Powodzenia kochana :*

Nadziejka pisz koniecznie co po obchodzie :*

Kurde jadę na badania do lab i na targ i niewiem kiedy wejde ale postaram sie chociaż na chwilkę.

Miłego dnia do wszystkich a do naszych Mamusi byc moze dzisiejszych kciukasy!!

reklama
Brzuchol jeszcze glodny, idziemy zaraz jesc sniadanko [emoji5]
20 tc
1473228088819.jpg

Załączniki

• 1473228088819.jpg
    1473228088819.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 152
Do góry