reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu uwierzysz kiedys[emoji5]
Kurcze ja juz polowa, ruchy czuje a jakos to srednio docieea do mnie. Moj mozg chybanie dopuszcza podswiadomosci [emoji5]
Chcialabym przespac wkoncu noc! Znowu cierpie na bezsennosc.
Zaraz bede sie slinic do tv! Pierwszy odcinek bedsie bake off czy jakos tak

Kulcia mój mi się i tak wydaje większy ;p
Ania uwierz ;) właśnie, co Twój Z powiedział? ;)
MałaMi a co to ten bake off czy coś? gdzie to leci?
Ja powoli idę pod prysznic i się kładła chyba będę, oby tylko jutro przeżyć dentystę ;/ ale ja mam stresa już ehh ;p

Ania moje gratulacje! ;)
Od razu mi się mordka ucieszyła jak zobaczyłam zdjęcie testu ;)

OlaMagda jak tam sprzątanie i gotowanie? W sumie nawet do środy to już bliżej niż dalej ;)

Viola i jak tam Młody po przedszkolu? ;) szczęśliwy czy zrezygnowany?

Ja dzisiaj przez te pogodę humor mam średni ;/
A jeszcze mnie wydeło znowu i pewnie za jakiś czas już chodzić nie będę mogła tylko będę się toczyć, a to jutro dopiero 18 tc zaczynam hahaha ;p nie dość że swój brzuch mam wielki to Synek nie chce się przytulać do kręgosłupa ;p

A jutro dentysta i już mnie stres łapie ;/

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Olcia czekamy na Milenke, może zaskoczy nas wczesniej;) swoją drogą duża będzie ;)

Aniu gratulacje;) super nowina; )

Kasia a to ta pierwsza miesiączka?

Kulcia może właśnie warto poczekać aż małemu ta zoltaczka przejdzie i dopiero wtedy pomyśleć o szczepieniu. Albo może jak masz możliwość to skonsultuj to z jakimś jeszcze pediatra czy coś.

Nuśka a tam gadasz głupoty ;) ciąża to piękny stan i ma być widać ze w niej jesteś ! ;*

Viola właśnie jak tam Twój Fifii?

Dora na Twój test tez czekamy ;*

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

No więc ogolnie jak go odebraliśmy to przybiegł uśmiechnięty i powiedział że było fajnie. Pani powiedziałą że troszkę płakał za mamą kiedy przyjedzie ale szybko sie uspokoił i że dużo zjadł obiadku tylko Panie musiały go karmić. Pytały mi sie czy on sam nie je, a on jest taki cwaniaczek - je sam, ale woli jak go sie karmi no i panie troszkę wykorzystał ;) noo ale wieczorem po kąpanhiu trochę piszczał i mówił że on jutro nie chce jechać do przedszkola. więc zobaczymy jak to będzie. :)

Ja juz nie mogę z tą bezsennością , jestem wykończona , nie mogę spac , mam juz tak wysoko dni macicy ze ledwo oddycham , jeszcz cały dzien bolała mnie głowa był upał i straszny wiatr :-((( wszyscy sobie smacznie śpią a ja krążę po domu , ciepłe mleko nie pomaga , chłodny prysznic nie za wiele ... Ahh szkoda gadac .. Miłej nocy dziewczynki [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Dzień dobry :-)
36 dni do TP!

Ja dzisiaj o dziwo dobrze spałam, nawstawałam się do toalety zanim zdążyłam zasnąć i w nocy już się tak nie budziłam bardzo :-)
Efekt? 7:30 - zdążyłam już pozmywać stertę naczyń w kuchni i piję kawę.

Ola, jutro szpital, może się zlitują i nie będą Cię odsyłali? Jak to u Was jest? Kiedy wywołują poród?

reklama
Witam się i ja znad kawy :)

wstawalam tylko raz i przy okazji znajdlam dziecku mleczną kanapkę w środku nocy[emoji14]
wczoraj próbowaliśmy z tymi płytami walczyć ale to była nierówna walka. ..
dzisiaj ma przyjść pan który pomoże nam to ogarnąć jakoś. ..

OlaMagda mam nadzieje ze w końcu zasnelas i choć trochę odpoczelas...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry