reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia a liczysz je?
są regularne?
jakaś podekscytowana jestem tym faktem nie wiem czemu. .. czyżby przeczucie? ;)

Ola a jak u ciebie?

ja zamówiłam pizze i czekam na nią niecierpliwie. juz powinna być[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa nie licze ale sa do przezycia i przechodza. Licze ze do 7 wrzesnia wytrwam. Wtedy mam wizyte:)

Pizza: ( nie masz litosci. U mnie fasolka po bretońsku:/

MalaMi dziekowac :)

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Zyciowa - Nic nowego byłam wlasnie z dziećmi w sklepie , po szkolne rzeczy i w sklepie dla dzidziusia . Od 13h do 15h30 miałam 2 skurcze bol jak na okres ale tylko dwa przez 3h zobaczymy , jak nie to sie juz ni stresuje mam wizytę na poloznictwie w poniedziałek rano. .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Kupiłam - misia plus zachaczke na cumelka , kosz specjalny na pieluchy , kokon do leżenia , i nosidło :-) [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
1472910278-yyd2hz.jpeg
1472910317-hekmrv.jpeg
1472910326-j5fxkb.jpeg
1472910337-yaywsd.jpeg
1472910345-0aimd5.jpeg
1472910356-4mqeh4.jpeg

Termin porodu 5/09/2016

Od razu to jest to małe od 0-6miesiecy ... Zreszta max do 3 miesięcy sie nosi potem juz jak dla mnie za ciężkie sa dzieci , wiem bo wcześniej próbowałam :-)
Pisze na gorze na opakowaniu 3,5kg-11kg max

Termin porodu 5/09/2016

hmmm ja zewsząd słyszę ze nosiła jakiekolwiek są dla dzieci siedzących. a od urodzenia to ewentualnie chusta.

ten kokon fajny on jest wyprofilowany jakoś? do czego się go używa?
ja jak napisałaś kokon to zupełnie o czym innym pomyślałam hi hi o takiej jakby macie ze ściankami które można związać lub zostawić rozwiązane i wtedy dziecko w takiej podkowie jakby leży :) ponoć fajne jak się śpi z dzieckiem bo jest wydzielona bezpieczna przestrzeń :)

A tu znow mowia by nie nosić chusty bo nieprawidłowo trzyma kręgosłup i nikt tu tego nie nosi , to nosidło jest specjalne od urodzenia sa tez inne dla dzieci siedzących ...
A kokon to byle gdzie by położyć dziecko nawet do łóżeczka na początku byle gdzie , to jest taka gąbka miękka ktora formuje sie z jego ciałkiem takie gniazdko max do 2-3 miesiąca .

Termin porodu 5/09/2016

reklama
popatrz jakie zupełnie inne podejście hehe

ja to w ogóle nie używałam nosidla czy chusty bo nie miałam potrzeby...
teraz też nie widzę siebie w takiej uprzęży. wole ponosić na rękach chociaż nie jestem z osób które noszą lulaja o kołyszą. ..
wiem ze może się to wydać dziwne ale wolałam się położyć z małą i ja głaskać niż tulic i nosić. .. a jak musiałam wyjść z pokoju to ją kladlam do łóżeczka i juz.

Do góry