reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia jak tam?? Bo wchodzę i czekam na wieści od Ciebie :)

Ja dzis spedzam dzien w łóżku, kiepsko sie czuje, rano miałam stan podgorączkowy i wzięłam paracetamol bo mnie głowa bolała i wszystko ogólnie :/

Zyciowa śliczne ciuszki :) ja tez będę teraz miała trochę czasu jak młody bedzie w przedszkolu i pochodze po lumpkach.

Nadziejka - masz racje!!to napewno z opuchlizny , mnie tez wszystko swędzi , nie można panikować z byle powodu , słychać wszystkich , wyszukiwać chorób bo oszaleć by można było naprawde . Jakbyśmy jeszcze jakieś krosty lub plamy miały nie wiem , to rozumiem , tym bardziej ze ciaza ci przebiega prawidłowo i miałaś ok wszystkie badania .

Violka- a ty co tez nie spałaś bo o 4-5h są twoje posty ??

Ja 3 razy w nocy wstawałam (2h, 4h, 5h ) moj rytuał od 2 tygodni . Jutro 40 tc a tu dalej nic , w nocy brzuch bolał jak na okres i troche po krzyżach śmigało ale nie jest to regularne ani nie do zniesienia .seksu wczoraj nie było , bo jak przyszłam do łóżka o 23h30 moj juz spał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]......
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Nie spalam bo gardło mnie tak bolalo :( teraz sobie drzemie od czasu do czasu :)

viola jak masz fb to na pewno są grupy sprzedażowe w twoim mieście :)
ja na takiej grupie kupiłam wózek wanienke i właśnie te ciuszki. bardzo zadbane rzeczy wystawiają inne mamy. leżaczka pewnie też tak będę szukała :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

KasiaMarysia tak chodzę prywatnie do lekarza. I tak ta moja gin jest dość wyrozumiała i daje mi badania po trochu a nie wszystkie na hura. Tak mam po kilka z reguły do zrobienia wiec koszt nie jest taki zły.

viola jak masz fb to na pewno są grupy sprzedażowe w twoim mieście :)
ja na takiej grupie kupiłam wózek wanienke i właśnie te ciuszki. bardzo zadbane rzeczy wystawiają inne mamy. leżaczka pewnie też tak będę szukała :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Mam fb ale moje miasto ma aż 8tys mieszkańców i nie ma czegos takiego jak grupy sprzedażowe z mojej miasta :/ ale jestem zapisana do kilku takich ogólnych tylko to juz wtedy dojdą koszty przesyłek. Narazie nie korzystałam jeszcze z nich

Violka- gdzie mieszkasz ? Ta koło jakiego większego miasta?
Życiowa- super ciuszki , ja tez tak mam nie mogę sie powstrzymać ....
KasiMarysia- daj znak życia ?
Ja zaraz spadam do auchan dokupić dziecia rzeczy do szkoly, zatankować auto , moze mnie weźmie cos , to se prosto pojadę do szpitala mam 2km [emoji1][emoji1360][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Zyciowa chyba nie ;) poszukaj u Kulci albo u Oli Wiolete :D

Ola mieszkam kolo Gniezna, nie jest to może jakieś super duże miasto ale nawet nie wiem czy sa tam jakieś grupy sprzedażowe

reklama
Melduje sie w dwupaku, ale do nocy daleko a skuecze są.

Życiowa jak nie bylam w ciazy to chetnie w wannie siedzilam, ale teraz jestem jak orka. Zanim sie usiade , uloze sie, obmyje, o goleniu nie ma mowy nawet, ale zgadzam sie ze dla dzieci to frajda jest.
Ciuszkszki pierwsza klasa, ta zabka jest najlepsza i wyglada jak nowa. U mnie nie ma tez takiej grupy, z reszta i tak fb dezaktywowalam.

India jeszcze macie chwile to obseruj moze bedzie promocja, ale dziwne ze takie lozeczko proste az 190 zl prawie.
Jak tam praca na balkonie? Dzieje sie cos??

Viola ja na zatoki ugotowanego goracego rozgniecionego ziemniaka w pieluche i dokladalam do czola zeby rozgrzac albo prysznic dobrze cieply na twarz. Wiesz rewelacji nie ma ale zawsze cos dawalo.
Trzebaby poszukac tej miskstury na gardlo.

Wiki komoda kupiona:D dzieki za info[emoji6]bo nawet bym nie wiedziala.
Kolor ladny, lubie takie brazy i lubie rude.

Bylam dzis na ciuchu i kupilam piekny śpiworek za 2 zl i ubranka po 1 zl byly. Znalazlam takie kopertowe i cieply bodzio ala kroliczek. Serio po 1 zl ubranka. Pokaze Wam jutro, bo dzis u mamy zostaje. Masza za dziadka o 18 potem spotkanie rodzinne.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Do góry