Nadziejka96
Fanka BB :)
Życiowa piękne tez chce takie cuda;p
[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]
[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadziejka - masz racje!!to napewno z opuchlizny , mnie tez wszystko swędzi , nie można panikować z byle powodu , słychać wszystkich , wyszukiwać chorób bo oszaleć by można było naprawde . Jakbyśmy jeszcze jakieś krosty lub plamy miały nie wiem , to rozumiem , tym bardziej ze ciaza ci przebiega prawidłowo i miałaś ok wszystkie badania .
Violka- a ty co tez nie spałaś bo o 4-5h są twoje posty ??
Ja 3 razy w nocy wstawałam (2h, 4h, 5h ) moj rytuał od 2 tygodni . Jutro 40 tc a tu dalej nic , w nocy brzuch bolał jak na okres i troche po krzyżach śmigało ale nie jest to regularne ani nie do zniesienia .seksu wczoraj nie było , bo jak przyszłam do łóżka o 23h30 moj juz spał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]......
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
viola jak masz fb to na pewno są grupy sprzedażowe w twoim mieście
ja na takiej grupie kupiłam wózek wanienke i właśnie te ciuszki. bardzo zadbane rzeczy wystawiają inne mamy. leżaczka pewnie też tak będę szukała
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app