reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka w te upały to nie ma co ubierać dziecka na cebulę. ale jak zimno bardzo to ta dodatkową warstwa nie jest głupia bo dzieciak jednak leży w wózku i się nie rusza jakoś mocno. ale jak jest kocyk to już jest ta warstwa przecież. ..
ja to nie pamiętam już jak to było bo wakacje Marysia "przechodziła" w body albo w pampersie samym[emoji14]a później to jakoś tak naturalnie to ubieranie wychodziło :) a teściowej nie słuchaj to to jest masakra z tymi czapkami i skarpetami w 30st upał. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Super Kulcia - igi bedzie miał wujcia :-)
India- owijak rożek otulacz , ja na to naleśnik mowie hahah bo tak sie zawija dzidzie jak do naleśnika :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Boziu MałaMi przerażające :o pewnie ładnie męża wystraszyłaś.
A któraś napisała, że w ciąży jest inne ukrwienie, ja znów przed okresem jakiś tydzień mam tak, że krwawią mi dziąsła i krew z nosa, nie jakoś bardzo ale jak dmucham nosa to widzę.

Zaglądam czy któraś rodzi a tu nic.

KulCia masz racje , tym nadziej ze w późniejszym wieku cześciej rodzą sie dziewczynki ....
Dlatego statystycznie cześciej pierwszym dzieckiem jest chłopiec bo sie go rodzi w młodym wieku ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Wiktoria dokladnie, biedny byl blady jak sciana i nie wiedzial co robic....pobiegl za mna do lazienki ale zamknelam mu drzwi przed nosem to stal przed

Zaglądam czy któraś rodzi a tu nic.
z ta sama mysla zajrzalam, a tu nic :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Do góry