reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No mój syn dostał. Ale do mojego łóżka ;p teraz drzemie i mnie na brzuchu i się śmieje przez sen :)

Dziewczynki powiem Wam , że smyk jest drogi ale jakość ubrań dla maluchów naprawdę robi robotę. Z pepco zależy które są bardzo dobre ( mam spiochy jedne z pepco i są wspaniałe a mały juz wyrasta bo stopki wypcha ) primark jakoś rzeklabym średnia. Musze potestowac jeszcze hm i inne sieciowki.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa może faktycznie stres dopadł Manie. Ja to dentystę omijam!

Widziałam polujesz na otulacz? Mogę Ci mój kopsnac bo Igi nie chce w nim spać. Chyba, ze mu się zachce ale nie sądzę.

Dzien dobry, ja spalam w najlepsze a tu takie akcje!
MalaMi - pierwszy raz slysze o takiej sytuacji, a jak przeczytalam "krew" to az mnie zmrozilo!!!! Idziesz to komus pokazac? Moze jakas masc powinnas dostac na ta skore, zeby wzmocnic... Ja po porodzie wcieralam jakies dwie, bo mnie mega przy seksie bolalo. Boli nadal ale tylko troche i tylko na poczatku :-/

Marysia, cwiczy brzusio i dobrze :-) niech cwiczy, a kto wie, moze Ty tez do soboty sie rozpakujesz :-)

Zyciowa, dajesz cos malej?

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Kulcia zalezy na jaki egzemplarz sie trafi. Kolezanka kupila 3 pajace w smyku i zaraz porobily sie dziurki kolo nap.

India wyspalas sie chociaz?[emoji6]

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Mamakulka - f&f ma dobrej jakosci ciuszki, c&a chyba tez - na pewno te dla starszych dzieci, tylko jak widzialam bodziaki to jakies waskie mi sie wydawaly

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Marysiu- no wlasnie tak srednio, bo durna co sie budzilam to o kocykach myslalam, nie wiem po co - takie mysli z automatu.....

TP 12.10

Mania śpi póki co... nie wiem co z nią. zobaczę jak wstanie.

Mamakulka a ten otula cz to skusil ceną ale nie planowałam zakupu w ogóle... ja chyba za stara jestem bo nie znam się na tych nowych trendach[emoji14]
India hahah jak cie meczy po nocach ten kocyk to kup go i będziesz miała spokój[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

C&a to mój ulubiony sklep :) mają takie małe ubranka ? Wspaniale :D

A f&f jeszcze nic nie mam ale wiem, że na pewno mają ładne :) szczególnie mnie jara ja te tematycznie , wiecie świąteczne czy też na Halloween :D

KasiaMarysia może zależy od składu ubranka? Nie wiem , ja mam i się jaram. Wiecie co najgorsze , że ja mam bodziakow dużo ale z krótkim rękawem wiec zimowo to średnio się ubierze... Życiowa jak będziesz coś chciała to spoko ale właśnie w taką pogodę zimna to jak ? Ja nie wiem jak inni ludzie robią ale mnie okropnie wkurza warstwowe ubieranie. W ogóle to ja Igiego jak siebie ubieram. Nie robie jednej warstwy więcej. Moja teściowa ( wkurwia mnie na maxa ale Wam juz nie pisze bo ile można ) ostatnio spanikowala ze mały nie ma czapki i koca na sobie a upał 30 stopni. I zadzwoniła do brata który lekarzem jest żeby "wpłynął jakoś na nas" jprdl nic nie mówcie.

W szpitalu jedna dziewczyna mówiła , że to super wynalazek bo się dziecko uspokaja. Igi dostaje szału bo nogi ma skrepowane. Ręce wyjmuje z tego i piszczy :)

reklama
Mania śpi póki co... nie wiem co z nią. zobaczę jak wstanie.

Mamakulka a ten otula cz to skusil ceną ale nie planowałam zakupu w ogóle... ja chyba za stara jestem bo nie znam się na tych nowych trendach[emoji14]
India hahah jak cie meczy po nocach ten kocyk to kup go i będziesz miała spokój[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, ja tak mama, bede o nim myslala, analizowala az mi pewnie przejdzie :-)

TP 12.10

Do góry