reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
37 musi być skonczony żeby wczesniactwa nie wpisali. Pytałam :D

No z brzuchem a ja miałam bardzo duży przecież. Także nie polecam znieczulenia :)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Takie uklucie jakos wydaje mi sie pestka w porownaniu do kilku-kilkunastu godzin na zywca podczas porodu SN.

A cesarki raczej bez zzo nie wykonuja :p wiec raczej tutaj nie ma opcji "nie biore" ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niech mi posiedzi mały jeszcze trochę . Liczę na to ze właśnie do 4 kg będzie ważył bo normalnie juz jestem zesrana ze sobie nie poradzę.
Ja to mam takie buty ciasne ze szok i jak tylko mogę to chodzę w japonkach cały czas . Tu bluza i w ogóle a tu japonki na nogach ale co tam ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja nie czulam.bolu przy robieniu zzo, jedyne co to balam.sie, ze sie porusze przez skurcze

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Kulka, Twoj to juz tak dlugo poza brzuchem :-)
Teraz wielka niewiadoma, bo albo Ola albo Marysia albo Nadziejka :-)

TP 12.10

Ja mam jutro USG - jestem bardzo ciekawa czy plec sie potwierdzi i ile wazy. Ponad dwa tygodnie temu bylo 1370g.

TP 12.10

reklama
Wiki a gdzież ja chudzinka coś Ty;) przed ciążą ważyłam 59 a teraz nie wiem czy mnie waga nie kłamie 79 dzisiaj mi pokazala. Masakra jakas. No ja właśnie nie wiem od czego to zależy .

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Do góry