reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj Marysiu uwierz ze ja też już bym chciała ;p a z drugiej strony bym chciała żeby mały posiedzial dla pewności do terminu żeby było wszystko dobrze.

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Oj laski ale to dziwne ze wy jeszcze macie w brzuchu swoich krasnali :D ruchy się czuło i w ogóle. Mój juz na wolności właśnie go tata usypia :)

Kasia ubieranie spoko nic trudnego :) boję się kąpać sama bo mi kręgosłup wysiada jeszcze po kluciu przy znieczuleniu. 6 razy mnie kluli.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A może sprzęt się trochę myli co do wagi . No ale on i tak mówił ze będzie spore dziecko i mnie przeraził ze będzie mi ciężko urodzić ale no mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze.

No zawsze może się Madzia pospieszyć; p

O jeju aż tyle razy Cię kuli? Masakra.

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Będzie dobrze :) Oj ja to powoli kombinuje jakby to przyspieszyć. Od przyszłego tyg już nie będę brała magnezu.

Kulcia, a czemu aż tyle? Jejku sitko można zrobić :(

Mnie lekarka mówiła żebym od 37 tygodnia skonczonego nie brała magnezu.

Tak tyle razy bo nie mogła się wkluc. Raz ze tkanka tłuszczową a dwa ze ja miałam bardzo duży brzuch i przez to nie umialam się tak wygiac żeby kręgosłup był w odpowiedniej pozycji. Kolana pod brode. I nie będę kłamać. Ból przy kluciu jest. A to to samo co zzo jakby co. Także nie polecam.

Ja miałam 500 gram mniej niż na usg ale za to długi się urodził.

Mamakulka dziwne ze się szybciej nie wklul. ..
u mnie było przy Marysi kilka podejść ale ja byłam już na partych od 2godzi i wydawało mi się ze mam jeden ciągły skurcz a oni mi koci grzbiet kazali robić... hehe.
. wyglądałam jakby mi ktoś po nerach bejsbolem naparzal[emoji14]
ciesze się że teraz mam szansę na spokojnie to przeżyć :)
i juz się nie mogę doczekać[emoji14]
Nadziejka, Kasia Marysia wy to już za tydzień jakoś możecie rodzic bezpiecznie ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ja to się czuje jakbym już miała rodzić, mała wierzga na dole że szok.

Kulcia ale jak z brzuchem się tak wygiąć? Nie dla mnie to nie wyobrażalne.

37 musi być skonczony żeby wczesniactwa nie wpisali. Pytałam :D

No z brzuchem a ja miałam bardzo duży przecież. Także nie polecam znieczulenia :)
Ale pani anestezjolog była super i dzięki niej przezylam ta cesarke. Bo jak zaczęło działać znieczulenie i zaczęli mnie kroić to odplynelam, maska tlenowa powodowała klaustrofobie dosłownie i zaczęłam panikować mocno. Ciśnienie mi spadło i ogólnie maszyny piszczaly hehe
Ona mnie wzięła za rękę i kazała patrzeć na siebie. Odliczala mi sekundy do wyjęcia Ignasia mówiła co się dzieje i oddychala ze mną . Wspaniała kobieta. Żałuję , że nie podziekowalam jej lepiej.

reklama
Jestem taka zla!! Jedyne balerinki mi pies pogryzl. Stopa mi urosla, a one byly akurat! Boze kochany no![emoji24][emoji24][emoji24][emoji31][emoji35]

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry