reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India :o 4 stówy? Wowowwow ale dużo faktycznie. Jakie kolory? Ja pierwszy raz tu na mieszkaniu mam jasne ściany. We wcześniejszym miałam najpierw bez i cegłę a później po remoncie zygzaki na jednej ścianie a reszta turkus szary.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale bym zjadła kremówke jeeeeeeeeny ! :(

Kasia no to aż się chce chodzić do takiej pracy :D Tylko pozazdrościć.

India o kufa to gdzie te farby kupowałaś? Zawsze w markecie taniej, ale jak brałaś np 5 l to wiadomo że ok 100 zł będą kosztować .

India :o 4 stówy? Wowowwow ale dużo faktycznie. Jakie kolory? Ja pierwszy raz tu na mieszkaniu mam jasne ściany. We wcześniejszym miałam najpierw bez i cegłę a później po remoncie zygzaki na jednej ścianie a reszta turkus szary.

No, farba gruntujaca plus kolor ( smietankowy) , teraz mamy oliwkowe. M. jeszcze musial zainwestowac w akcesoria itp.
Same farby to ok 200 zl.
Ja jeszcze tez nie mialam jasnych scian, nie liczac dziecinstwa.
Zmieniamy lozko, dlatego musimy tez zmienic kolor scian, dywan i zaslony. Do tej pory kolorystyke brazowo zielona mielismy, zastepujemy zielone lozko szarym, wiec bedziemy kombinowac.

Po KTG ok, ale ciezko dzisiaj mala bylo zlapac. Niby napisali tetno spoko, ale zapisali innr na karcie a inne obserwowalam na ktg.
Lekarz przez chwile chcial mnie zostawic na obserwacji, ale jak uslyszal, ze wczoraj juz bylam badana to stwierdzil, zebym za 3 dni na IP przyjechala znowu na KTG i USG.
Sie najezdze... Ale wole chuchac i dmuchac niz pozniej miec zmartwienie

Adrianka [emoji307] 30 tc

Ale bym zjadła kremówke jeeeeeeeeny ! :(

Kasia no to aż się chce chodzić do takiej pracy :D Tylko pozazdrościć.

India o kufa to gdzie te farby kupowałaś? Zawsze w markecie taniej, ale jak brałaś np 5 l to wiadomo że ok 100 zł będą kosztować .
W markecie i nie najdrozsze, po prostu duzo trzeba bylo kupic, zeby wystarczylo bez problemu

No zbiera sie wlasnie tego. Sami bylismy zaskoczeni przy kasie. No, ale sciany mamy naprawde w oplakanym stanie juz, wiec przyda sie odswiezenir

No wszystko drogie niestety :( ale cóż zrobić. Czasem trzeba[emoji14]ja bardzo lubię mieć nowo w domu ale nie znoszę etapu malowania itp

Kurde znowu mam bóle w krzyżu dzisiaj. Mąż do pracy na 15 idzie i mówi , że boi się mnie zostawić sama na 8 h[emoji14]

Cześć Kobiety ;)
India dobrze, że wszystko ok i nic poważnego się nie stało ;/ Ja staram się mało autem jeździć, bo rozkojarzona jestem ostatnio ;p
Kasiu super, że podoba Ci się nowa praca ;) zaglądaj do nas i pisz co u Ciebie ;)
KasiaMarysia ja jeszcze nic nie kupuję, ale jak czytam o materacykach to albo kokos-gryka albo lateksowy kupię ;)

Ja już po wizycie i wszystko jest ok ;) mój Maluszek ma już 4,6 cm wielkości i pięknie machał mamusi rączkami i nóżkami, popłakałam się normalnie :D I pierwszy raz słyszałam bicie serduszka ;)
Mój gin niestety nie był w stanie pomierzyć przezierności i kości nosowej itp i zaproponował mi, żebym się umówiła do Bielasika do Jeleniej góry, Kulcia i Życiowa ile wy płaciłyście u niego?
Chyba jutro będę musiała zadzwonić i spróbować się zapisać ;)
Kolejna wizyta 19.08 ;)
A i powoli mam odstawić luteinę, tzn wybrać do końca to co mam i kończymy ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry