reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia, Ty już zaczęłaś tą nową pracę? :-)

Ja obstawiałam u Kulki coś ok 8-10.08, nie pamiętam już :-(

Mieliśmy dzisiaj niemiłą przygodę. Jechaliśmy autem i typek przed nami zatrzymał się na zielonym świetle, mój dał ostro po hamulcach, ale i tak przywaliliśmy w niego ( samochód cały, tylko tablica wygięta i ramka do wymiany). Najadłam się strachu, miałam w głowie już tryliony czarnych myśli. Pojechaliśmy na IP, podłączyli mnie pod KTG na 75 min, później badanie gin i USG. Na szczęście chyba nic się nie stało. Wszystko ok z małą i łożyskiem, ale jutro mam jeszcze przyjechać na KTG i zgłosić się u prowadzącego w ciągu 5 dni (on na urlopie, więc będę musiała iść do jakiegoś innego).
Trochę się uspokoiłam po badaniu, ale nadal się denerwuję czy wszystko ok będzie.
A z Tych fajnych informacji to mała waży ok 1370 g., nadal ułożona główkowo. Szyjka długa i zamknięta.

reklama
Hejka :)
My juz w domku, teraz to czego nie lubię najbardziej - rozpakowywanie... :/ młody śpi i my tez zaraz idziemy. Nadrobię Was jutro :)
Urlop zaliczam do udanych :)

India moje dziecko tez bardzo często znikało a to na trampolinę a to gdzies, a na drugi dzień rano zaczal przyprowadzac koleżankę Majkę ;) - szybko zaczyna. :p

O kurczę India teraz przeczytałam Twój ostatni wpis - najważniejsze że wszystko jest ok !! Ale co się strachu najedliscie to Wasze :(

U nas jak jechaliśmy w piersza stronę nad morze i stanęliśmy na czerwonym to facet przed nami chyba sie zagapil, puścił hamulec i jego auto zaczelo jechac do tylu na nas. Moj zaczął trąbić i facet sie ocknął ale zdarzyl nas dotknąć. I najlepsze ze w ogóle by nie wysiadl z auta ale moj caly czas na niego trabil i ten wysiadł i oczywiście ze nic się nie stało itp. Na szczęście nic rzeczywiście się nie stało

Takie sytuacje pokazują, że nie wystarczy dobrze jeździć, trzeba też liczyć na to, że inni też wiedzą co robią.

Viola, o proszę, Twój to już za dziewczętami się rozgląda ;-)

Moja znajoma miała giga wypadek w ostatnich tygodniach. Cała twarz poobijana a mąż cały bo jechała sama i ludzie patrzyli jakby on ją zbil. Całe szczęście India , że wszystko w porządku. Daj znać jak jutro po ktg.

Jestem sierpniowka nie ma innej opcji juz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ignas dawaj na te strone brzuszka :-) mama sie niecierpliwi ;-)
a my podjelismy w weekend wazna decyzje, wiec tydzien oprocz usg zapowiada sie ciekawie, oby po naszej mysli!
Nuska te genet robi sie w granicy 11-14 tydz wiec pewnie bedziesz miala :-) ja w piatek teraz, bedzie 13 tydz 1 d :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Dzien dobry:)

-Viola ja pierdziu! Co za typ. Moze on cukrzyk byl i zaslabl albo co.
A synek juz coraz starszy:) trzeba sie przyzwyczajac.

-India trzeba miec oczy dookola glowy.
Najwazniejsze, ze jestescie cali i zdrowi. Mala pewnie sie tez troche wystraszyla.

-Kulcia masuj sutki jak lezysz:) moze a noz widelec cos sie ruszy.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Do góry