reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zalezy jak sie ulozy jeszcze. Znajoma byla niedawno to na 75% dziewczynka a innej znajomej szwagierka bedzie miala na 100% chlopaka

12 tc [emoji217]

Hej ja dopiero do domu dotarłam
Taki upal:/
Ja juz po polowkowym
Mały zdrowy lekarz nie miał do czego się przyczepić ,pytał czy coś jadłam albo słodkie bo mały takiej Energi dostał. .: D
Widziałam w 4d i chyba do mnie podobny widziałam ze ma moje usta i nosek :D
Mój tez to powiedział ze widzi po ustach ze do mnie ale zobaczymy:)

Mówił ze dzidzia ladna i jak na 20 tydzień to ładnie mu się udało uchwycić:)
Film nagram w 30 lekarz mowil ze juz wtedy będzie wyglądał jak noworodek ale jest coraz ładniejszy inny całkiem niz jak byłam w 16 tyg:)

Waży 358 gram a nie 230 w luxmedzie sprzęt lipny źle pokazał:/

Zalecił mi echo serca płodu oczywiście z serduszkiem wszystko ok
Ale on mówił ze robił swoim dzieciom:)
Tylko tutaj 250 podal mi jakieś tańsze adresy i się zastanawiam chyba pójdę tutaj już za dwa miechy

Viola ale masz wielki brzuch:)
Mi dopiero teraz wyskoczył trochę
Na plusie 2 albo 3 kg położna mówiła ze to malo jak na koniec 5 mies

MalaMi ja tez czułam ze synek:)
Druga chciałabym corcie do parki:)

India mówisz ze super jest ja juz jutro będę się pakować jak zwykle na ostatnia chwile:p

Kulka to miej się na baczności mało kobiet chyba rodzi w terminie ja tak czuje ze urodze wcześniej tez

OlaMagda i Życiowa wysłałam Wam zaproszenia na fb
Bo kulcie i Viole juz mam:)

India kupiłam tego doppelcherza mama premium dalam 45 zl

Jestem wściekła! Mam na dworze dziecko 7 lat. Matka za granicą siedzi poznala faceta urodzila dziecko 3 mies temu i ma wyjebane jezdzi sobie po niemczech . Babcia i dziadek siedza z nim . DziAdek ma schizofrenie babcia cale dnie ns rynku. Ten dzieciak lazi namawia inne na kase i zeby ten sie nie bawil z tym i.tak.ciągle. Teraz kupilam chrupki mojemu synkowi zawsze mówię
Mu ze ma sie dzielic ale piciem i jesc po sobie nie ma prawa. No kur... przychodzi po 2 min bez Chrapek. Pytam synek gdzie Masz chrupki? Patrze ten je. Wolam go i mówię Olek moze Cie poczestowac owszem ale nie oddawac i srawiac od tego masz matke. Ja wiem ze to tylko dzieci ale dzis spotkałam matke dziewczyny i mi mówi ze wyszla Z portfelem i położyła go gdzieś a ten kase zabral a portfel w krzaki.

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

No wszyscy mówią ze mam duży brzuch i każdy sie pyta czy na pewno jedno w nim siedzi ;) sama widziałam od poczatku ze taki widoczny ale kolezanka mi mówiła ze to moze byc tak po cc bo tam w środku tak wszystko pozszywane ze może tak się układa...

Ja juz spakowana, rano tylko kanapki, ogarnac młodego i w drogę. Ciekawe czy czegoś nie zapomniałam :)

Ola super ze po połówkowym wszystko ok!! To najważniejsze :)

Mamakulka trzymamy za slowo :D i czekamy na wieści ;)

Kończę moją Warkę radler 0% i ide spać :)

Witam Was dziewczyny [emoji182] Zyciowa, zobaaczylam, ze mnie wywolujesz, to postanowilam cos skrobnac [emoji8]

Nuska, gratulacje z okazji slubu! Pieknie, wspanialy gest te zareczyny. A czyy moge byc wscibska i zapytac jak Ci sie oswiaadczal? W domu, gdzies w plenerze? [emoji7]

KasiaMarysia, trzymaj sie[emoji8] musisz byc silna. Dla siebie i dla Malej!

India, Viola, Ola - zazdroszcze morza. Tez sie mielismy wybrac, ale zawsze cos. Moze pojedziemy na spontanie.

Dorcia, gory tez kocham. Ale odkad rozleniwila mi sie dupa, to mniej chodze. Bieszczad bym nie odmowila, sa piekne! A ostatnio zima na Sniezce bylam. Wspanialosci [emoji173]

Czarnuszka, jejku, jak Ty pieknie schudlas.. Az mi sie plakac chce i trzesie mi sie sadlo, ktore mialaam zrzucic, ale nie wyszlo ;p nie mam jakos samozaparcia.. Szczegolnie jak nie widze efektow.

Ogolnie to musze sie czyms "po cichu" - o ile mozna mowic cos po cichu w interneecie - podzielic z Wami. Postanowilam popracowac nad wlasna, autorska ksiazka. Nie wiem czy cos z tego wyjdzie, czy ukoncze i ktos mi to wyda - ale warto probowac spelniac marzenia :) jesli mi sie to uda, na pewno Wam o tym powiem!

A tak z "nadziejowych" opowiesci - w mojej rodzinie zdarzyl sie cud. Dziewczyna, kobieta w zasadzie, po 30, rozwiodla sie z mezem, mieli bardzo duzo sobie do zarzucenia, choc mieli wszystko. Ale nie ukladalo im sie, miedzy innymi nie mogli miec dzieci. Tak mowili lekarze. Rozwiedli sie, ona sie zakochala i...wpadla z nowym partnerem. Beda mieli blizniaki. Serce mi sie raduje takimi opowiesciami!

Dlatego Dorciu, Czarnuszko i Wiki - my tez sie kochane kiedys pochwalimy tutaj dwoma kreskami, na pewno [emoji173]

Ja juz sobie zaplanowalam, ze musze zdobyc skierowanie do poznanskiego szpitala - tam klada na trzy dni i robia wszelkie wszelakie badania pod katem tarczycowym, z czym u mnie jest probleem i plodnosci. Bo jakby nie patrzec jedno z drugim sie laczy. Ale musze sie dowiedziec jakk go wyglada i ile sie czeka.

Takze kochane, pozdrawiam Was, trzymam kciuki za mozliwie szybkie rozwiazania, ktore juz sie czaja za rogiem, zycze wszystkiego doobrego i sciskam Was mocno [emoji173][emoji173] oczywiscie czytam Was na biezaco!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry