Witam Was dziewczyny [emoji182] Zyciowa, zobaaczylam, ze mnie wywolujesz, to postanowilam cos skrobnac [emoji8]
Nuska, gratulacje z okazji slubu! Pieknie, wspanialy gest te zareczyny. A czyy moge byc wscibska i zapytac jak Ci sie oswiaadczal? W domu, gdzies w plenerze? [emoji7]
KasiaMarysia, trzymaj sie[emoji8] musisz byc silna. Dla siebie i dla Malej!
India, Viola, Ola - zazdroszcze morza. Tez sie mielismy wybrac, ale zawsze cos. Moze pojedziemy na spontanie.
Dorcia, gory tez kocham. Ale odkad rozleniwila mi sie dupa, to mniej chodze. Bieszczad bym nie odmowila, sa piekne! A ostatnio zima na Sniezce bylam. Wspanialosci [emoji173]
Czarnuszka, jejku, jak Ty pieknie schudlas.. Az mi sie plakac chce i trzesie mi sie sadlo, ktore mialaam zrzucic, ale nie wyszlo ;p nie mam jakos samozaparcia.. Szczegolnie jak nie widze efektow.
Ogolnie to musze sie czyms "po cichu" - o ile mozna mowic cos po cichu w interneecie - podzielic z Wami. Postanowilam popracowac nad wlasna, autorska ksiazka. Nie wiem czy cos z tego wyjdzie, czy ukoncze i ktos mi to wyda - ale warto probowac spelniac marzenia
jesli mi sie to uda, na pewno Wam o tym powiem!
A tak z "nadziejowych" opowiesci - w mojej rodzinie zdarzyl sie cud. Dziewczyna, kobieta w zasadzie, po 30, rozwiodla sie z mezem, mieli bardzo duzo sobie do zarzucenia, choc mieli wszystko. Ale nie ukladalo im sie, miedzy innymi nie mogli miec dzieci. Tak mowili lekarze. Rozwiedli sie, ona sie zakochala i...wpadla z nowym partnerem. Beda mieli blizniaki. Serce mi sie raduje takimi opowiesciami!
Dlatego Dorciu, Czarnuszko i Wiki - my tez sie kochane kiedys pochwalimy tutaj dwoma kreskami, na pewno [emoji173]
Ja juz sobie zaplanowalam, ze musze zdobyc skierowanie do poznanskiego szpitala - tam klada na trzy dni i robia wszelkie wszelakie badania pod katem tarczycowym, z czym u mnie jest probleem i plodnosci. Bo jakby nie patrzec jedno z drugim sie laczy. Ale musze sie dowiedziec jakk go wyglada i ile sie czeka.
Takze kochane, pozdrawiam Was, trzymam kciuki za mozliwie szybkie rozwiazania, ktore juz sie czaja za rogiem, zycze wszystkiego doobrego i sciskam Was mocno [emoji173][emoji173] oczywiscie czytam Was na biezaco!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom