reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie mysl o komplikacjach, czesciej wszystko przebiega sprawnie ;-)
A bol... No coz, poboli i przestanie. Moze bedziesz miala szczescie i doswiadczysz lekkiego porodu :-) nastaw sie optymistycznie :-) pojedziesz do szpitala i wrocisz z Ignasiem :-)

OlaMagda, a ile trwaly Twoje porody? sprawdzilo sie, ze z kazdym kolejnym bylo lzej?

Adrianka [emoji307] 28 tc

Ja jeszcze trochę mam ale jak sobie pomyślę o tym co mnie czeka to az ciary przechodzą ten bol chyba najgorszy
Kulcia musisz się nastawić pozytywnie może akurat szybko urodzisz:)
A dlaczego mówisz o komplikacjach wszystko będzie dobrze.
A nie chcesz znieczulenia ?

Nie planuje znieczulenia bo chce rodzic w wodzie. Wiec zzo odpada w takim przypadku. Mam gaz wziewny i tens również u mnie w szpitalu dostępne.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski [emoji5]
Kurcze wszystkiw sie boicie bolu a to nie jest jakis tam bol nie do wytrzymania. Taki rodzaj bolu jest tylko przy porodzie i takiego nie zaznasz w innej sytuacji[emoji5]
Bedzie spoko. Ja na poczatku jeszcze zartowalam itp po kilku godzinach dochodzi zmeczenie i masz juz dosyc ale jak zobaczysz malenstwo to wszystko mija :D

12 tc [emoji217]

India- tak ! Za kazdym było lepiej ! Najgorszy był pierwszy poród , ale szybki , dostałam bóli o 5h rano i o 7h30 juz moja corcia była tyle ze w męczarniach ukrywać nie bede , zero znieczulenia . 3600kg
Przy synu dostałam lekkich ale częstych boli o 12h w południe i jak rozwarcie było na 4cm o 17h tej dostałam znieczulenie wewnatrzoponowe i zyc nie umierać radość rodzenia , nic nieczułam i o 19h był juz moj syn :-) tym razem chce to samo , 26 lipca mam wizytę w szpitalu z anastazjologiem .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Ja bardzo zle swoj wspominam i licze na to, ze tym razem bedzie o niebo lepiej. Paralizujacy strach juz mi przeszedl, bardziej na luzie do tego zaczelam podchodzic, bo przeciez nie mam wyjscia :D moj plan - inny szpital, inna historia :-)

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Do góry