reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
India9
Nie mysl o komplikacjach, czesciej wszystko przebiega sprawnie ;-)
A bol... No coz, poboli i przestanie. Moze bedziesz miala szczescie i doswiadczysz lekkiego porodu :-) nastaw sie optymistycznie :-) pojedziesz do szpitala i wrocisz z Ignasiem :-)
OlaMagda, a ile trwaly Twoje porody? sprawdzilo sie, ze z kazdym kolejnym bylo lzej?
Adrianka [emoji307] 28 tc
A bol... No coz, poboli i przestanie. Moze bedziesz miala szczescie i doswiadczysz lekkiego porodu :-) nastaw sie optymistycznie :-) pojedziesz do szpitala i wrocisz z Ignasiem :-)
OlaMagda, a ile trwaly Twoje porody? sprawdzilo sie, ze z kazdym kolejnym bylo lzej?
Mamakulka
Ja jeszcze trochę mam ale jak sobie pomyślę o tym co mnie czeka to az ciary przechodzą ten bol chyba najgorszy
Kulcia musisz się nastawić pozytywnie może akurat szybko urodzisz
A dlaczego mówisz o komplikacjach wszystko będzie dobrze.
A nie chcesz znieczulenia ?
Kulcia musisz się nastawić pozytywnie może akurat szybko urodzisz
A dlaczego mówisz o komplikacjach wszystko będzie dobrze.
A nie chcesz znieczulenia ?
Mamakulka
Nie planuje znieczulenia bo chce rodzic w wodzie. Wiec zzo odpada w takim przypadku. Mam gaz wziewny i tens również u mnie w szpitalu dostępne.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi90
Hej laski [emoji5]
Kurcze wszystkiw sie boicie bolu a to nie jest jakis tam bol nie do wytrzymania. Taki rodzaj bolu jest tylko przy porodzie i takiego nie zaznasz w innej sytuacji[emoji5]
Bedzie spoko. Ja na poczatku jeszcze zartowalam itp po kilku godzinach dochodzi zmeczenie i masz juz dosyc ale jak zobaczysz malenstwo to wszystko mija
12 tc [emoji217]
Kurcze wszystkiw sie boicie bolu a to nie jest jakis tam bol nie do wytrzymania. Taki rodzaj bolu jest tylko przy porodzie i takiego nie zaznasz w innej sytuacji[emoji5]
Bedzie spoko. Ja na poczatku jeszcze zartowalam itp po kilku godzinach dochodzi zmeczenie i masz juz dosyc ale jak zobaczysz malenstwo to wszystko mija
12 tc [emoji217]
OlaMagda09
India- tak ! Za kazdym było lepiej ! Najgorszy był pierwszy poród , ale szybki , dostałam bóli o 5h rano i o 7h30 juz moja corcia była tyle ze w męczarniach ukrywać nie bede , zero znieczulenia . 3600kg
Przy synu dostałam lekkich ale częstych boli o 12h w południe i jak rozwarcie było na 4cm o 17h tej dostałam znieczulenie wewnatrzoponowe i zyc nie umierać radość rodzenia , nic nieczułam i o 19h był juz moj syn :-) tym razem chce to samo , 26 lipca mam wizytę w szpitalu z anastazjologiem .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC
Przy synu dostałam lekkich ale częstych boli o 12h w południe i jak rozwarcie było na 4cm o 17h tej dostałam znieczulenie wewnatrzoponowe i zyc nie umierać radość rodzenia , nic nieczułam i o 19h był juz moj syn :-) tym razem chce to samo , 26 lipca mam wizytę w szpitalu z anastazjologiem .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC
India9
Ja bardzo zle swoj wspominam i licze na to, ze tym razem bedzie o niebo lepiej. Paralizujacy strach juz mi przeszedl, bardziej na luzie do tego zaczelam podchodzic, bo przeciez nie mam wyjscia moj plan - inny szpital, inna historia :-)
reklama
Mamakulka
India a możesz opowiedzieć o tym? Chciałabym poznać jakaś straszna historie żeby wiedzieć na co też muszę być przygotowana.