reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aż dziwne , bo podobno brązowe oczy najczęściej się zdarzają jeśli rodzic ma :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No powiem Ci ze jak po porodzie zobaczyłam jego granatowe oczy to trochę się zdziwiłam no ale przeczytałam ze do pól roku zycia sie zmieniaja jakby co. A one zamiast mu brazowiec robily sie błękitne, teraz ma takie jakby szaro-niebieskie. Moj dziadek od strony mamy miał niebieskie wiec chyba to po nim :)

reklama
Na bardzo polecam poprosić o znieczulenie wewnatrzoponowe , to działa , i po co cierpieć ? :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Przed terminem z OM, ale ogolnie to w terminie.
Ja wszystkim powtarzam,ze nie slyszalam, aby ktos jeszcze tak zle swoj porod wspominal, wiec to.jest pocieszajace, ze taka trauma raz na kilka przypadkow tylko ;-) teraz ja zaklepuje sobie lekki porod ;-)

Adrianka [emoji307] 28 tc

Kulka ponawiam pytanie:p
MalaMi czujesz co będziesz miala juz chyba teraz się dowiesz nie?

Dziewczyny czytałam w gazecie dziecinnej ze termin porodu u kobiet może się różnić nawet o 5 tygodni bo embrion może się u niektórej zagniezdzac w macicy dłużej i niepotrzebne lekarze nadużywaja terminu przenoszona i wywoluja sztucznie porody

Na stronie internetowej mojego szpitala są dostępne opcje. A oddział zwiedziłam :)

Poza tym najlepsza opcja w tym moim szpitalu jest to , że mój mąż może być ze mną te 3 doby po porodzie. Mamy wspolne lozko itp. No i każda rodząca ma swój pokój z łazienką . Aaa i WiFi :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój tez mówi ze będzie przy porodzie:D
Fajnie zawsze Ci cos pomoże jak będziesz wykonczona:)
Ja jeszcze na swój nie wchodziłam
Wifi najważniejsze haha będziesz na bb wstawiać zdj Ignasia :)

reklama
Do góry