reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

sancia no ja współczuję jak się ma ciągłe mdłości choć u mnie może też się rozkręcą hahahaha ;p
oby jednak nie ;p

reklama
sancia no ja współczuję jak się ma ciągłe mdłości choć u mnie może też się rozkręcą hahahaha ;p
oby jednak nie ;p
Ja q tej ciazy mam zdecydowanie wszystkie objawy od wymiotow,slinotoku,chrapania,zapachy itd... Po krew na dziaslach. Masakra. Najlepsze jest to ,ze z rana dzis znow wymioty. Ogolnie niby mam ten 17 tydzien ,ale mam uczucie pełnego brzucha i od niedawna czuje normlanie jak dzidzia uciska mi na jelita i pęcherz. Ide siusiu mam uczucie jakbym miala pęcherz wypelniony po brzegi a siadan i 4 krople i za 5 minut znow

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia- normalnie jakbym ja to pisała !! Jak masz wszystkie objawy świata to bedzie dziewuszka moze sie mylę ale stawiam na girl [emoji179][emoji1407]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

AniaH - Anulka jesteś ! :-) nawet nie gadaj ze urodzę wcześniej ! Nie kracz mam remonty cały sierpień urodzę i do kurzu z mała hahaha bidulka

Sancia- normalnie jakbym ja to pisała !! Jak masz wszystkie objawy świata to bedzie dziewuszka moze sie mylę ale stawiam na girl [emoji179][emoji1407]

Odliczam dni do 29... Bardzo bym chciala mala pipcie w domu bylaby równowaga: )

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się gdzieś pomyliłam to piszcie, poprawię ;)
Wychodzi na to, że póki co mamy 5 dziewczynek i 5 chłopców ;D
tabelka...05.07....jpg

Załączniki

• tabelka...05.07....jpg
    tabelka...05.07....jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 122
Ciekawe czy dżoł i Kasia (2-przepraszam ale jakoś trzeba rozróżnić obie Kasie ) zdecydują się z nami zostać czy uciekna na mamuskowe forum . dziewczyny określić się proszę i zgłosić do Nuśki to was wklepie w tabelkę ;)

Dopadly i mnie skurcze przepowiadajace. .. ech. I ciągnięcie w okolicy pępka[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Hej ho Ania Ha :D fajnie ze piszesz :**

Ja poprasowalam kolorowe ubranka.

Mnie też zaczynają skurcze nawiedzac. Długo nie trwają i nie są bolesne ale takie nie wiem... duszą ?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry