noooo, nadrobiłam! Jejuniu...!
Dzień dobry Kochane
Uśmiałam się i smuciłam i cieszyłam nadrabiając 70 komputerowych stron. Nie wiem od czego zacząć!
~~~~
Zacznę od gratulacji.
Dżoł, Kasia - dziewczyny, gratuluję Wam ciąż! Wszystko będzie dobrze
I wszystko w swoim czasie, zarodek, serduszko, buźka...!. A czas zapierdaaaala.
~~
I tu przejdę od razu do
Kulki. Normalnie czuję ciary jak pomyślę, że za miesiąc możesz już urodzić. A nawet szybciej...! I potem polecą następne porody, oj polecą! I zrobi się chyba ciszej na Forum
Ale za to będzie radośnie, że Wasze pociechy będą już na świecie!
~~
Kochane, cieszę się też i
gratuluję udanych wizyt. Zawsze to radość dla serca, że wszystko u Waszych Malutkich dobrze
~~
Kasiu, Olu - gratuluję synków
~~
Aniu- Anko, wielokrotnie o Tobie myślałam i wspominałam. Dobrze, że zajęłaś się czymś innym. Terapia w postaci remontów remoncików myślę, że bardzo dobra, w różnych aspektach. Dacie radę. Wierzę w Was.
~~
Życiowa, pięknie Tymon kibicował z Wami, a i pomimo jak mówisz nieśmiałości, film pokazuje jak się u Mamuni dobrze mu fika
~~
Wszystkie macie p
iękne brzuszki! Naprawdę, co mogłam to po drodze lajkowałam! <3
~~
Sancia, jak z mieszkaniem, coś się wyjaśniło? Bo nie pisałaś!
~~
Nuśka <3 z eM. będzie dobrze. Musi być!
~~
Wiki, tak mało Cię tu? I czy miałaś jakieś imieniny czy coś? Bo urodziny masz w marcu. A u KasiaMarysia życzenia CI składała, jak tooooooo?
I powiedz właśnie moja droga, jak ten lek się nazywa, który przyjmujesz?
~~
KasiuMarysiu, pisałaś, że P. idzie z Tobą na usg. To cudownie, że odnajduje się w sytuacji. Na pewno będzie Wam dobrze. Nie może być inaczej. Ułoży się, i będziecie szczęśliwą rodziną!
~~
Indiaa, organizacja na propsie! Podziwiam! I już taaaaaaki brzusio, a jeszcze niedawno w styczniu sama usilnie twierdziłam, że Ci się udało. Ah, czas zapierdaaala. naprawdę.!
~~
Dzwoneczku, fajnie, że co jakiś czas dajesz znać. Mąż wróci i będziecie się urządzać - to musi być piękne!
~~
OlaMagda, stawiam, że urodzisz wcześniej niż masz termin ;D coś czuję, że jeszcze w sierpniu!
~~
Nadziejko, Filipek też już niedaleko od pojawienia się na świecie. Przygotowania jak czytałam są! Co wynikło z tym wózkiem, bierzecie czy nie?
~~
Viola, Amelka to śliczne imię!
Zdrowia dlla Was!
~~
MałaMi, usg piękne. Znak, że jest ŻYCIE <3
~~
Anna25 nic nie mówi, nic nie pisze? Oj szkodaaa.!
~~
Czarnuszka, uważaj na wspomagacze J. Żeby nie spowodawły zniszczeń...! trzymam kciuki za Was!
~~
Dorcia, już niedługo wrócisz do starań, sierpień już tuż tuż!
Tule Was wszystkie i głaszczę po brzuszkach <3<3<3<3<3<3
Tak w skrócie co u mnie - mój głupi organizm robi sobie ze mnie żarty. Spóźnił mi się okres, i to 4 dni. Pierwszy raz od wielu miesięcy czekałam na niego z pewnością, że się pojawi, spokojna, bez nerwów. A on wystrychnął mnie na głupią. Bo zaczęłam myśleć - ojeju. Od tak dawna się nie spóźniał. Nic nie boli. Ah, walnę test. Negatyw, więc wpadka mi się nie zdarzyła, okres przyszedł, a ja zamiast psychicznie odpoczywać, na co już się nastawiłam, nabrałam nadziei i przeżyłam zawód, że nie zaliczyłam najbardziej chcianej wpadki ever. No nic, powrót do pierowtnych założeń, że starań nie ma. I na wpadkę liczyć też nie będe, bo będę się bardziej zabezpieczać! Ot co.
A tak poza tym sesja niestety do 10 lipca, Euro 2016 i mecze, obżarstwo czereśniami, i planowanie prawdopodbnego wyjazdu za granicę na trzy miesiące. Nie wiem czy wypali, nie mamy pewnego miejsca, ale jeśli się uda, przydało by się. Hehehe może macie jakieś namiary na jakaś robotkę, nawet na Honolulu?
taaaaki żarcik!
Nie będę już robić takich przerw, bo nie lubię nie wiedzieć co u Was - frustruje mnie to ;D