reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Urodziny mam 11.08 :) róbcie zakłady może któraś zarobi heheh :D

Anka a jakiego pieska? :)

Nuska Ty nie wiesz co ja wyrabialam na początku ciąży laska. Hormony mi mózg jadły. Haha

Jutro mam wizytę to zapytam lekarki na co mam się nastawiać. Wiadomo , że daty nie poda ale może chociaż przybliży?

Nadziejka no sytuacja słaba. Ale wiesz jak ludzie żerują na innych... chcą zarobić na wszytkim.

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
A moje plany na dziś? Żadne. Pewnie trzepne pranie bo mąż w niedziele jedzie do tego Berlina to gaci musze mu spakować co by chłopak nie musiał prać :D

Na obiad chce pierogi leniwe. Moje danie z dzieciństwa! ! Ulubione. Mój jeszcze śpi ale normalnie mam ochotę go obudzić żeby cisnąl po twaróg :D

Igi 34 tc [emoji173]

Dziewczyny boli Was kręgosłup tak dołem ? Momentami boli jak na miesiączkę.

Nadziejka ja też bym się wkurzyła i to 200 zł jak kupiła za 1800 i za 800 chce sprzedać a nie za 600. Daj spokój....

Moje plany ?? Będę sprzątać dachówkę , coś tacie pomogę bo zakładamy blachę na dach

Dzwoneczku to oby wynik dobry był.

Z przeprowadzkami jest najgorsze to , że nie da się mieć wszystkiego na juz. Ja na szczęście nareszcie juz po. W sobotę łóżeczko i gotowe!!!

A Ty też się pieskiem pochwal :)

KasiuMarysiu mnie nie boli kręgosłup. Ostatnimi dniami miałam skurcze przepowiadajace ale bardzo krótkie. 10 sek i puszczał, niebolesny.

Igi 34 tc [emoji173]

Mamakulka no u ciebie to już się szykuje organizm ;) doczekać się nie mogę aż urodzisz ha ha ha

Ej ja się popłakałam składając Marysi życzenia. .. jak ten czas zapierdziela. .. 5 lat temu o tej godzinie meczylam się już od ponad trzech godzin na porodowce hihi jeszcze jakieś 5 i wezmą mnie na stół[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Haha hormony Życiowa :D

Wiesz co ja też już się nie mogę doczekać. Mój mąż wczoraj taki zjebany po robocie mówi: wiesz co już nie mogę się doczekać aż juz nie będziesz w ciazy.
Ja na to : ooo chcesz już synka?
On: nie o to chodzi. Chce moc powiedzieć do ciebie podaj mi pilota bo mnie się nie chce wstać xD

Także ten.

Życiowa złóż Marysi i ode mnie :)

Igi 34 tc [emoji173]

KulCia Ja tez mam skurcze przepowiadające tak 5-10 razy dziennie , skurcz macicy twardy brzuch nie za miłe uczucie ale nie boli ....a krzyże to tez czasem jak na okres normalka kasiu ...[emoji30][emoji20][emoji4]
Dzwoneczku śliczne Zuzia , Zuzanna , tez bym dała jakbym we Francji nie mieszkała bo tu to jest Suzana . [emoji166][emoji1413]
Pochwaliłam sie deszczem to juz po deszczu i jest parno ...[emoji19]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

No u mnie na szczęście temperatury optymalne w tych górach. Do 23 stopni max ostatnio i codzień coś kropi :)

Igi 34 tc [emoji173]

Dzwoneczku :-* kciuki za glukozę! będziesz małej śpiewała "Zuzia lalka nie duża "

Kulcia kurde Ty to masz z tym mężem. Ale widzisz nie chce Ci nic mówić, bo jesteś w ciąży, inni to nie patrzą na to. Także ciesz się.

OlaMagda współczuję, ja to chyba tych przepowiadajacych nie poznam. My to prawie jeden czas kochana ;)

Życiowa wszystkiego najlepszego dla Marysi[emoji322][emoji320][emoji322][emoji320][emoji513]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

reklama
Wlasnie dziewczyny, pochwalcie sie pieskami :-)
Dzwoneczku, szybko zlecialo, Twoj juz wraca, a jeszcze nie tak dawno temu martwilas sie, ze nie zdazysz z tematem przed wyjazdem do Polski.
Mnie krzyz nie boli, ale w poprzedniej ciazy owszem.
Za to czasem okrutnie ciagna wiezadla, jak probuje cos za szybko.
Kulka, dobry jest :D brawa dla niego :-)

Poniewaz mam alergie to w nocy nos mi sie zapycha i moj ostatnio narzeka, ze chrapie :-) stwierdzil, ze mnie nagra. I w nocy otwieram oczy, a ten obok.z tel wycelowanym we mnie, pokazalam mu fucka i sie odwrocilam. Podobno nie zdazyl nawet wlaczyc. Taki mam instynkt ! :-D

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,5 kg

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry