reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hmm to w takim razie zrobię jutro jakieś małe porządki a resztę niech mój ogarnia jak mu nie będzie pasować ;p
W ogóle to się przed chwilą wściekłam, byliśmy na tych zakupach w sklepie z owadem w kropki w nazwie i kupiłam sobie kilka jogurtów i takie desery ala pudding, są tam orzechowe, czekoladowe i truskawkowe. Wzięłam dwa truskawkowe, otwieram a tam normalnie pleśń i to już dość spora ;/
Patrzę na datę a tam normalnie 07.07.16 i mówię do mojego, że gdybym była ubrana to już bym poszła im zwrócić uwagę, ale przecież babeczki tam pracujące nie są niczemu winne i tak myślę czy nie napisać do nich o tym czy coś, jak myślicie?

Właśnie że są odpowiedzialne, trzeba by Wiki dokładnie dopytać jak u niej. Moja przyjaciółka pracuje w Małpka Expres, , fakt mały sklep ale ona patrzy na daty ważności i tydzień przed terminem muszą wystawić na przecene. Ponadto jak wykładają towar np. słoiki to patrzą czy wieczko jest wklęsłe i jak nie to też przecena, bo szybko może się popsuć. Wszystkie pleśń mają??

-Kulcia ja też zaczynam panikować na moj poród, Twój , OliMagady bo my te pierwsze terminy. Matko już u mnie 75 dni!!!! Powodzonka w załatwianiu spraw:)

-OlaMagada gdyby nie ta cena to też bym zamówiła taką laleczkę, aaa może na 3 urodziny dostanie:) Ja też robię wszystko, zmuszam się czasami. Dziś tak fajnie pospałam w dzień, wstałam i chciałam się jeszcze położyć ale mięso mi się rozmroziło i musiałam kapustę ugotować - tak sobie pomyślałam, dziecko nie poczeka aż się wyśpie gdy jest głodne.

-India +6 kg to kiedy to u mnie było hohohohohohohohoooo. Na kolację zjadłam podsmażoną kiełbaskę w kostkę z cebulką ale tylko troszkę i mam wzdęty brzuch. Chyba Życiowa też tak ma ... no masakra...

reklama
Hmm to w takim razie zrobię jutro jakieś małe porządki a resztę niech mój ogarnia jak mu nie będzie pasować ;p
W ogóle to się przed chwilą wściekłam, byliśmy na tych zakupach w sklepie z owadem w kropki w nazwie i kupiłam sobie kilka jogurtów i takie desery ala pudding, są tam orzechowe, czekoladowe i truskawkowe. Wzięłam dwa truskawkowe, otwieram a tam normalnie pleśń i to już dość spora ;/
Patrzę na datę a tam normalnie 07.07.16 i mówię do mojego, że gdybym była ubrana to już bym poszła im zwrócić uwagę, ale przecież babeczki tam pracujące nie są niczemu winne i tak myślę czy nie napisać do nich o tym czy coś, jak myślicie?
Ja kiedys znalazlam w platkach suchego robala odeslalam to i zdjecia i dostalam paczke z produktami

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

I znalazlam nestle na fb i tam napisałam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, dziecko nie poczeka, wiec len sie poki mozesz [emoji8]

W pierwszej ciazy duzo wiecej przytylam na tym etapir, ale nie moge porownac,.bo.zgubilam ostatnio gdzies karte

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
+ 6,5 kg

Kasia no to super! Jak tam dzidziuś? Myślałam dziś o Tobie ;)

KasiuMarysiu ja mam 47 dni do terminu. Także ten :D

W ogóle to mały jeszcze tak mnie nie zameczal jak dziś. Bęben mi znieksztalca normalnie.

Igi 34 tc [emoji173]

KasiaMarysia no tylko że data jest niby ok, bo to jeszcze ponad tydzień...
Chyba napiszę, na ich stronie znalazłam adres mejlowy i jakiś formularz zgłoszeniowy, to napiszę mejla tylko pytanie czy ktoś to czyta ;p

reklama
Musi kochana czytać . Bo by mieli prze sra ne :D na sto pro mają takich zgłoszeń sporo. Przecież takich deserów dziennie produkują tysiące :) zawsze się może trafić jakaś felerna partia. Ja przypuszczam , że w Twoim przypadku po prostu źle naklejkę wieczko . Nie szczelnie.

Igi 34 tc [emoji173]

Do góry