KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Hmm to w takim razie zrobię jutro jakieś małe porządki a resztę niech mój ogarnia jak mu nie będzie pasować ;p
W ogóle to się przed chwilą wściekłam, byliśmy na tych zakupach w sklepie z owadem w kropki w nazwie i kupiłam sobie kilka jogurtów i takie desery ala pudding, są tam orzechowe, czekoladowe i truskawkowe. Wzięłam dwa truskawkowe, otwieram a tam normalnie pleśń i to już dość spora ;/
Patrzę na datę a tam normalnie 07.07.16 i mówię do mojego, że gdybym była ubrana to już bym poszła im zwrócić uwagę, ale przecież babeczki tam pracujące nie są niczemu winne i tak myślę czy nie napisać do nich o tym czy coś, jak myślicie?
Właśnie że są odpowiedzialne, trzeba by Wiki dokładnie dopytać jak u niej. Moja przyjaciółka pracuje w Małpka Expres, , fakt mały sklep ale ona patrzy na daty ważności i tydzień przed terminem muszą wystawić na przecene. Ponadto jak wykładają towar np. słoiki to patrzą czy wieczko jest wklęsłe i jak nie to też przecena, bo szybko może się popsuć. Wszystkie pleśń mają??
-Kulcia ja też zaczynam panikować na moj poród, Twój , OliMagady bo my te pierwsze terminy. Matko już u mnie 75 dni!!!! Powodzonka w załatwianiu spraw
-OlaMagada gdyby nie ta cena to też bym zamówiła taką laleczkę, aaa może na 3 urodziny dostanie Ja też robię wszystko, zmuszam się czasami. Dziś tak fajnie pospałam w dzień, wstałam i chciałam się jeszcze położyć ale mięso mi się rozmroziło i musiałam kapustę ugotować - tak sobie pomyślałam, dziecko nie poczeka aż się wyśpie gdy jest głodne.
-India +6 kg to kiedy to u mnie było hohohohohohohohoooo. Na kolację zjadłam podsmażoną kiełbaskę w kostkę z cebulką ale tylko troszkę i mam wzdęty brzuch. Chyba Życiowa też tak ma ... no masakra...