reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Za dużo machania rękami. Mnie ginekolog mówiła żeby lepiej się oszczędzać bo jeszcze zdążymy się narobić. Tym bardziej jak plamilas. Ja bym sobie na Twoim miejscu dala spokój. Brat zrozumie jeśli podłoga nie będzie jak lustro :*
Igi 34 tc [emoji173]
Igi 34 tc [emoji173]
OlaMagda09
Myśle ze jak nie ma komplikacji w ciazy to mizna robić wszystko... Ja robie wszystko , zawsze mówiono ze trzeba wlasnie sie schylać przykucać , bo dziecko lub ruchy i wtedy tez sie obraca gdy trzeba .. Moja szwagierka nic w ciazy nie robiła cały dzien leżała na kanapie teściowa jej sprzątała maż robił zakupy .. I dziecko nie obróciło sie główka w dół i miała cesarkę , lekazrz potwierdził ze to przez brak aktywności matki .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Nuśkaaa
Hmm to w takim razie zrobię jutro jakieś małe porządki a resztę niech mój ogarnia jak mu nie będzie pasować ;p
W ogóle to się przed chwilą wściekłam, byliśmy na tych zakupach w sklepie z owadem w kropki w nazwie i kupiłam sobie kilka jogurtów i takie desery ala pudding, są tam orzechowe, czekoladowe i truskawkowe. Wzięłam dwa truskawkowe, otwieram a tam normalnie pleśń i to już dość spora ;/
Patrzę na datę a tam normalnie 07.07.16 i mówię do mojego, że gdybym była ubrana to już bym poszła im zwrócić uwagę, ale przecież babeczki tam pracujące nie są niczemu winne i tak myślę czy nie napisać do nich o tym czy coś, jak myślicie?
W ogóle to się przed chwilą wściekłam, byliśmy na tych zakupach w sklepie z owadem w kropki w nazwie i kupiłam sobie kilka jogurtów i takie desery ala pudding, są tam orzechowe, czekoladowe i truskawkowe. Wzięłam dwa truskawkowe, otwieram a tam normalnie pleśń i to już dość spora ;/
Patrzę na datę a tam normalnie 07.07.16 i mówię do mojego, że gdybym była ubrana to już bym poszła im zwrócić uwagę, ale przecież babeczki tam pracujące nie są niczemu winne i tak myślę czy nie napisać do nich o tym czy coś, jak myślicie?
Mamakulka
Napisz do producenta załączniku tez fotki pleśni i daty ważności. Na pewno dostaniesz coś w prezencie. Moja kumpela pisała do dr oetkera i dostała kosz słodyczy i zastawę stołową.
No jak się ma ciążę zdrowa to wiadomo. Ale Nuska po szpitalu to myślę , że powinna dać sobie spokój.
Igi 34 tc [emoji173]
No jak się ma ciążę zdrowa to wiadomo. Ale Nuska po szpitalu to myślę , że powinna dać sobie spokój.
Igi 34 tc [emoji173]
reklama
Melduje że wróciłam do domu i czuje się już w porządku
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom