reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

:D
tbelka28.06.16.jpg

Załączniki

• tbelka28.06.16.jpg
    tbelka28.06.16.jpg
    92,7 KB · Wyświetleń: 229
reklama
Kulcia mówisz poważnie? ;p zawsze się zastanawiałam dlaczego czasami kobiety w ciąży nie mogą robić niektórych rzeczy, ale o co chodzi z tymi podłogami? ;p

Za dużo machania rękami. Mnie ginekolog mówiła żeby lepiej się oszczędzać bo jeszcze zdążymy się narobić. Tym bardziej jak plamilas. Ja bym sobie na Twoim miejscu dala spokój. Brat zrozumie jeśli podłoga nie będzie jak lustro :*

Igi 34 tc [emoji173]

Ja normalnie odkurzam jak mnie najdzie. Tylko wyciagam rure, zeby byla.dluga i.zebym.nie musiala sie schylac

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Zmodyfikowalam podpis :-) nie to, zeby mial mnie motywowac czy cos... Tak informacyjnie :-) teraz to.waga ruszyla!

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
+ 6,5 kg

Myśle ze jak nie ma komplikacji w ciazy to mizna robić wszystko... Ja robie wszystko , zawsze mówiono ze trzeba wlasnie sie schylać przykucać , bo dziecko lub ruchy i wtedy tez sie obraca gdy trzeba .. Moja szwagierka nic w ciazy nie robiła cały dzien leżała na kanapie teściowa jej sprzątała maż robił zakupy .. I dziecko nie obróciło sie główka w dół i miała cesarkę , lekazrz potwierdził ze to przez brak aktywności matki .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Hmm to w takim razie zrobię jutro jakieś małe porządki a resztę niech mój ogarnia jak mu nie będzie pasować ;p
W ogóle to się przed chwilą wściekłam, byliśmy na tych zakupach w sklepie z owadem w kropki w nazwie i kupiłam sobie kilka jogurtów i takie desery ala pudding, są tam orzechowe, czekoladowe i truskawkowe. Wzięłam dwa truskawkowe, otwieram a tam normalnie pleśń i to już dość spora ;/
Patrzę na datę a tam normalnie 07.07.16 i mówię do mojego, że gdybym była ubrana to już bym poszła im zwrócić uwagę, ale przecież babeczki tam pracujące nie są niczemu winne i tak myślę czy nie napisać do nich o tym czy coś, jak myślicie?

Napisz do producenta załączniku tez fotki pleśni i daty ważności. Na pewno dostaniesz coś w prezencie. Moja kumpela pisała do dr oetkera i dostała kosz słodyczy i zastawę stołową.

No jak się ma ciążę zdrowa to wiadomo. Ale Nuska po szpitalu to myślę , że powinna dać sobie spokój. :)

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Do góry