reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja na poczatku sierpnia prztaszcze ubranka od mamy, niestety nie mam takiej komody jak Kulcia tylko w szafie ukladac bede .

Moja mala o 7 fikala i okolo 11 teraz lezakujemy.

Kulcia macie dusze artystyczne wiec sesje poleca[emoji4]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

reklama
Hejka Dziewczynki ;)
Ja już wstałam, śniadanko i inke zaliczyłam i przeniosłam się leżakować z sypialni do dziennego na narożnik ;p
Chciałabym dzisiaj zaktualizować tabelkę ;)
Komuś coś zmienić?
Dziewczynom, które w opisach mają wyższy tydzień już pozmieniałam i wizyty też wpisałam aktualne, tym które tu podawały daty, ale nie wiem czy komuś jeszcze tydzień się zmienił? Czy wszystkim po prostu podnieść do góry? ;p
Ściskam was ;)

Nuska, mnie sie jutro zmienia, wiec mozesz odrazu machnac mi na 26 :-)
Cala polowke dnia staralam sie zapisac do poradni diabetologicznej. Zapisalam sie na 20.07, bo wszedzie terminy od sierpnia.... Kupilam paski do glukometru i poki co bede mierzyla i trzymala diete. Jak nie bedzie tragedii to doczekam do tego 20.07

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

No i godzine po obiedzie mam wynik 71 :-/ tyle co na czczo....

Zyciowa, fajne sa te szafki :-) szczegolnie na zabawki.

Marysiu, ja komody nie kupuje, bo i tak mala narazie w naszym pokoju pomieszka. Mam zrobione miejsce na ubranka u siebie w szafce. Tylko musze dorobic tego.miejsca jeszcze, bo.sie nie pomieszcze ;-)

Kulka, normalnie przeraza mnie tk, w ktorym tygodniu ciazy juz jestes :D

No moj to bedzie 3 poród a i tak sie boje haha ale bedzie dobrze dziewczynki , boli mnie trzustka :-( na obiad zrobiłam chłodnik to mąż wieczor spróbuje bo chyba jeszcze neo jadł , a w sumie juz mu wszystkie Dania polskie robiłam ... Chyba lol
Lubi bardzo narzeka tylko ze wszystko mamy ciężkie hahaha zimniory śmietana wszędzie ahhaha ale kocha [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji1360] w czwartek jedzie z córka do marsyli na polska - Portugalia [emoji1200][emoji1200][emoji1200] my z synem nie bo drogo w cholerę [emoji107][emoji107][emoji107]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
Hej :)
Ola Magda ale super mecz na żywo :) tez mi sie marzy :)
Nuska mi możesz dopisać imię Amelka :)
Kulka śliczna komoda i te ciuszki... Ahh jak blisko juz masz :)
India super ze po wizycie ok :) :) :)
A u mnie ciag dalszy tych ucisków w podbrzuszu... I tak jak India pisalas jak chwile dluzej posiedzę i wstane to normalnie bym sie zgiela w pól tak boli. Ale jak pochodze i rozchodzę to robi sie ok dopóki znów nie usiądę.
Poczytałam w necie i trochę się przestraszyłam bo niektórzy pisali ze przy takich bolach to leżenie i w ogóle. Chyba jutro przedzwonie do gin sie zapytać...

Do góry