reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Masakra , ale znam takie wstawanie. Swego czasu wstawałam do pracy na 6. U nas mamy możliwość wybrania na którą chcemy i pewnego sezonu stwoerdzilismy , że super bo o 14 koniec pracy. I skończyło się na tym , że o 14 koniec o 16 obiad i kim na siedząco
Igi 34 tc [emoji173]
Igi 34 tc [emoji173]
OlaMagda09
Cześć dziewczynki :-)
Ja tez czy do pracuje czy nie pracuje to o 6-7 h wstaje tak to jest jak juz sie ma dzieci , luz bluz to jak sie jeszcze dzieci nie ma[emoji39][emoji3][emoji1][emoji23][emoji14]
KulCia-ale fajnie masz ze juz u siebie i możesz sonie układać , ja mam wszystko w kartonach siatkach i walizkach dla małej , i czekam na moj dom :-( .... Jeszcze dobre 2 -3 tyg czekania ....
Tak sie juz cieżko cZuje ledwo włażę po tych schodach ....
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Ja tez czy do pracuje czy nie pracuje to o 6-7 h wstaje tak to jest jak juz sie ma dzieci , luz bluz to jak sie jeszcze dzieci nie ma[emoji39][emoji3][emoji1][emoji23][emoji14]
KulCia-ale fajnie masz ze juz u siebie i możesz sonie układać , ja mam wszystko w kartonach siatkach i walizkach dla małej , i czekam na moj dom :-( .... Jeszcze dobre 2 -3 tyg czekania ....
Tak sie juz cieżko cZuje ledwo włażę po tych schodach ....
Życiowa
Dzień dobry
Ja niedawno wstałam a moja mała nadal śpi. .. aż w szoku jestem bo ona raczej kolo 7-8 wstaje. ..
My wymyslelismy że nie kupimy komody pod kolor łóżeczka jednak tylko w kolorze mebli Marysi. Zabierzemy od niej szafę jej do kupimy regał tego typu
Bo w szafie ma i tak zabawki, wiec jej się przyda a szafa vedzie w sypialni i dodatkowo do kupimy komodę (ten kolor jest popularny wiec taniej wyjdzie) dzisiaj będziemy realizować[emoji14]
Nie wiem tylko jak ja mam ubrać krótki rekawek bo po tych kluciach nieciekawe ręką moja wygląda[emoji14]
A nie będę się zaklejac plastrami przecież[emoji14]
Idę robić śniadanie i pić kawę[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niedawno wstałam a moja mała nadal śpi. .. aż w szoku jestem bo ona raczej kolo 7-8 wstaje. ..
My wymyslelismy że nie kupimy komody pod kolor łóżeczka jednak tylko w kolorze mebli Marysi. Zabierzemy od niej szafę jej do kupimy regał tego typu
Bo w szafie ma i tak zabawki, wiec jej się przyda a szafa vedzie w sypialni i dodatkowo do kupimy komodę (ten kolor jest popularny wiec taniej wyjdzie) dzisiaj będziemy realizować[emoji14]
Nie wiem tylko jak ja mam ubrać krótki rekawek bo po tych kluciach nieciekawe ręką moja wygląda[emoji14]
A nie będę się zaklejac plastrami przecież[emoji14]
Idę robić śniadanie i pić kawę[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Super ten regał ! Moja mama ma taki w salonie tyle ze ma 2 po każdej stronie szafki z telewizorem :-)
Ale masz skłóta rękę , taka to ja mam ale po kroplowce ...
U mnie Milka dziś tak kopie ze hej ! A niby mniejsze sa ruchy jak juz sie jest w trzecim
Trymestrze .... Ja dopiero usg końcowe za tydzień :-/ 5 tego . Potem 21 ginekolog i 26 anastazjolog.
Ale masz skłóta rękę , taka to ja mam ale po kroplowce ...
U mnie Milka dziś tak kopie ze hej ! A niby mniejsze sa ruchy jak juz sie jest w trzecim
Trymestrze .... Ja dopiero usg końcowe za tydzień :-/ 5 tego . Potem 21 ginekolog i 26 anastazjolog.
KasiaMarysia23
Dzień dobry
-Kulciu masz poukładane rozmiarami ?? Śliczne czekają na lokatora
Ahh ten Igi, coś czuję , że będzie chętnie pozował do zdjęć
-India już niedługo czeka Cię urlop i nuda w domku ;D
-OlaMagda kochane jakie dopiero 5 już 5 , już 28 , zleci raz dwa.
-Życiowa ooooo fuck jaki sinior! Ja bym zakleiła.
-Nuśkaaa ale kropek
-Kulciu masz poukładane rozmiarami ?? Śliczne czekają na lokatora
Ahh ten Igi, coś czuję , że będzie chętnie pozował do zdjęć
-India już niedługo czeka Cię urlop i nuda w domku ;D
-OlaMagda kochane jakie dopiero 5 już 5 , już 28 , zleci raz dwa.
-Życiowa ooooo fuck jaki sinior! Ja bym zakleiła.
-Nuśkaaa ale kropek
OlaMagda09
Taką laleczkę z polski zamówiłam wlasnie dla Milci [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
KasiaMarysia23
Cena mnie powalila..
[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
reklama
Mamakulka
No rozmiarami teraz w komodzie są od 56 do 68 rozmiary.
Ale urocza lalunia [emoji738][emoji738][emoji738]
Hehe KasiuMarysiu jak na razie to w brzuchu nie chce pozować w ogóle. Może się oszczędza na sesje poza brzuchem.
OlaMagda no mój też dzisiaj jakiś szalony. Wypycha się i kopie
Życiowa no placek śliwkowy normalnie masz na ręce
Kurde mnie to się już nic nie zmieści póki mamy sypialnie jeszcze swoją. Regał ewentualne by jeszcze wlezie ale to bez sensu.
Igi 34 tc [emoji173]
Ale urocza lalunia [emoji738][emoji738][emoji738]
Hehe KasiuMarysiu jak na razie to w brzuchu nie chce pozować w ogóle. Może się oszczędza na sesje poza brzuchem.
OlaMagda no mój też dzisiaj jakiś szalony. Wypycha się i kopie
Życiowa no placek śliwkowy normalnie masz na ręce
Kurde mnie to się już nic nie zmieści póki mamy sypialnie jeszcze swoją. Regał ewentualne by jeszcze wlezie ale to bez sensu.
Igi 34 tc [emoji173]