reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ciekawe dlaczego zabawki są takie wkurzające ... te dwa co mają siostrzency to takie dziadostwo, że za Tobą powtarza. Na początku miałyśmy chichrawe i te małe skunksy nasz śmiech tez powtarzały ale później to była masakra heheh

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Ciasto jest mega proste i dobre faktycznie. A musy cholera wie nie wiem co z tego wyjdzie bo nie robiłam ;p

Igi [emoji173]33 tc

Ja to kiedyś robiłam taki deser ze w pucharkach były biszkopty takie podłużne skropione kawą do tego mus truskawkowy i mascapone ... zajebiście dobre to było :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczymy co mi z tego wyjdzie wszystkiego. Na razie mąż obrażony leży w sypialni nawet obiadu nie zjadł xD

Igi [emoji173]33 tc

A on tak lubi :) jak coś jest nie po jego to tak to wygląda. Tym razem poszło o umowę w pracy. Dali mu ale bez zapisanego okresu wypowiedzenia. Wiec poprosiłam żeby się dowiedział czy skoro nie ma adnotacji to będzie miał takowy jak go zwolnia. On mi na to ze przecież jak nie będą chcieli mu zapłacić to nie zapłacą. Na co ja , że w takim wypadku może dociekać swoich praw skoro ma na umowie zapisane 2 tygodnie na przykład wypowiedzenia to za tyle muszą mu zapłacić. A ten nie. I foch. Dodatkowo się trochę obruszyl bo nie umiał zaciągnąć psa do łazienki ( trzeba było umyć mu nogę bo wdepnal w kupse ) i miał nerwy. A ja powiedziałam " Wito proszę wejść do łazienki i usiąść " i pies to zrobił :D

Igi [emoji173]33 tc

India musisz jesc. Mnie az nie dobrze bylo z glodu.

Zyciowa madra masz coreczke[emoji6] ja bym nie dala rady tak dlugo kasy odkladac

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Mamakulka hmmm okres wypowiedzenia jest regulowany kodeksem teraz i jego długość jest zależna od czasu trwania umowy. Ja tez nie mam na umowie okresu wypowiedzenia... ale niedawno przy zmianie przepisów aneks dostałam i przy drugiej umowie na rok mam dwa tyg wypowiedzenia. A jakbym dostała następna umowę to ten czas wyniesie 3 miesiące. Ale nie wiem jak jest u niego szczególnie ze to ten dziwny pracodawca tak?

A pies przekozak[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ona ma umowę na czas określony do grudnia ostatniego. Zawsze na umowie było napisane co i jak a teraz nagle podobno ich księgowa się dowiedziala i trzeba było zmienić niby. Nie ufam im i dlatego wolę się dowiedzieć od naszej księgowej czy później nie będzie jajca nie :) nie rozumiem po co się obruszac od razu.

Ten przekozak wiecznie ma styczność z kupą. Albo wdepnal albo się wytarza :D wcale nie jest to śmieszne bo generalnie to bardzo ciężko jest go wykąpać bo ten bydlak się boi i jest wielka tragedia przy tym no i oczywiście obraza na 3 dni taka , że jak chcesz go pogłaskać to odwraca głowę.

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Życiowa jeszcze właśnie nie myślałam nad tym kolorem pościeli ani nic bo pokaze wieczorem mojemu i coś razem wybierzemy moze ;)
Kuleczko sliczny brzuszek ;)
Mnie tak boli zoladek dzisiaj ze ja nie wiem z czego to kurde

[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]

Do góry