reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Mamakulka ha ha ha ha co będziesz serwowala?
India dobrze ze poszło. Po maku i tak by go pewnie ruszyło[emoji14]
Moja córka jest w siódmym niebie w końcu dostała wyczekana przesyłkę z robokotkiem. .. kawałek plastiku za 200zl no ale cóż. .. zbierała na niego od tamtego roku[emoji14]i stwierdziła że skoro za tydzień będzie miała już 5lat to pora najwyższa go kupić hehe
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
India dobrze ze poszło. Po maku i tak by go pewnie ruszyło[emoji14]
Moja córka jest w siódmym niebie w końcu dostała wyczekana przesyłkę z robokotkiem. .. kawałek plastiku za 200zl no ale cóż. .. zbierała na niego od tamtego roku[emoji14]i stwierdziła że skoro za tydzień będzie miała już 5lat to pora najwyższa go kupić hehe
Życiowa
Czarnuszka i jak po wizycie?
Woda mi się skończyła :/ a mój dopiero po 18 mi przyniesie. .. mam jeszcze sok ale jest słodki. .. a w czajniku gorąca woda buuu
W ogóle jest mi tak gorąco ze nie jadłam jeszcze obiadu...
Woda mi się skończyła :/ a mój dopiero po 18 mi przyniesie. .. mam jeszcze sok ale jest słodki. .. a w czajniku gorąca woda buuu
W ogóle jest mi tak gorąco ze nie jadłam jeszcze obiadu...
Życiowa
India ona jak ma cel to nie ma opcji żeby go porzuciła[emoji14]zresztą nie dostaje jakoś regularnie pieniędzy od nas jeszcze... jakieś drobne jej dawalismy. Ale teraz dostała 100zl od prababci i juz poprosiła żeby policzyć jej pieniądze ze skarbonki
Następny cel to furby czyli za rok pewnie się uzbiera[emoji14]
A w ogóle to dowiedziałam się dzisiaj ze dostała się do przedszkola miejskiego czyli co najmniej 250zl miesięcznie będzie zostawalo z jej przedszkola
Żeby było wygodniej to widzę je przez okno[emoji14]bo wystarczy przejść przez ulicę
Następny cel to furby czyli za rok pewnie się uzbiera[emoji14]
A w ogóle to dowiedziałam się dzisiaj ze dostała się do przedszkola miejskiego czyli co najmniej 250zl miesięcznie będzie zostawalo z jej przedszkola
Żeby było wygodniej to widzę je przez okno[emoji14]bo wystarczy przejść przez ulicę
Mamakulka
Furby to zło Życiowa nie zgadzaj się ! Mojej siostry synowie mają i normalnie bierze człowieka kurwica. Hehe
India a nóż widelec będą te białe rękawiczki[emoji14]
Robie sam deser bo dziadek musi jeść regularne posiłki i obiad je o 13 najpóźniej a przyjadą na 15. Wiec zrobię ciasto czekoladowe , taka babkę z pokruszona normalna mleczna i ona jest taka miękka jak się je później oraz musy owocowe w kieliszku. Jedna warstwa truskawki następna mascarpone kolejna kiwi mascarpone i kruszonka z herbatnikow. Sorry India :*
Igi [emoji173]33 tc
India a nóż widelec będą te białe rękawiczki[emoji14]
Robie sam deser bo dziadek musi jeść regularne posiłki i obiad je o 13 najpóźniej a przyjadą na 15. Wiec zrobię ciasto czekoladowe , taka babkę z pokruszona normalna mleczna i ona jest taka miękka jak się je później oraz musy owocowe w kieliszku. Jedna warstwa truskawki następna mascarpone kolejna kiwi mascarpone i kruszonka z herbatnikow. Sorry India :*
Igi [emoji173]33 tc
Życiowa
Mamakulka ja bym wolała furbiego niż tego kota ale nie dało się jej przekonać[emoji14]
reklama
Życiowa