reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A u nas byla kolezanka z synkiem. Chlopcy sie pobawili, my pogadalysmy - ona niedlugo rodzi. I pojechalismy do mc, zeby nakarmic chlopakow.
34.stopnie u nas

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

reklama
No to dobrze India :) nie męczy się chłopiec :)

Ja spałam godzinę i za chwile mąż będzie. Trzeba zrobić zakupy i umyć okna czego ja nie zrobię juz. Jutro wizyta z Warszawy :D trzeba udać Goske Rozenek.

Igi [emoji173]33 tc

Mamakulka ha ha ha ha co będziesz serwowala? ;)

India dobrze ze poszło. Po maku i tak by go pewnie ruszyło[emoji14]
Moja córka jest w siódmym niebie w końcu dostała wyczekana przesyłkę z robokotkiem. .. kawałek plastiku za 200zl no ale cóż. .. zbierała na niego od tamtego roku[emoji14]i stwierdziła że skoro za tydzień będzie miała już 5lat to pora najwyższa go kupić hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnuszka i jak po wizycie?

Woda mi się skończyła :/ a mój dopiero po 18 mi przyniesie. .. mam jeszcze sok ale jest słodki. .. a w czajniku gorąca woda buuu :(

W ogóle jest mi tak gorąco ze nie jadłam jeszcze obiadu...

Mamakulka, myslisz, ze zabiora ze soba biale rekawiczki? :-)

Wow Zyciowa, Marysia tyle czasu zbierala ?.podziwiam cierpliwosc

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

India ona jak ma cel to nie ma opcji żeby go porzuciła[emoji14]zresztą nie dostaje jakoś regularnie pieniędzy od nas jeszcze... jakieś drobne jej dawalismy. Ale teraz dostała 100zl od prababci i juz poprosiła żeby policzyć jej pieniądze ze skarbonki :)

Następny cel to furby o_O czyli za rok pewnie się uzbiera[emoji14]
A w ogóle to dowiedziałam się dzisiaj ze dostała się do przedszkola miejskiego :D czyli co najmniej 250zl miesięcznie będzie zostawalo z jej przedszkola :)
Żeby było wygodniej to widzę je przez okno[emoji14]bo wystarczy przejść przez ulicę :D

Furby to zło Życiowa nie zgadzaj się ! Mojej siostry synowie mają i normalnie bierze człowieka kurwica. Hehe

India a nóż widelec będą te białe rękawiczki[emoji14]

Robie sam deser bo dziadek musi jeść regularne posiłki i obiad je o 13 najpóźniej a przyjadą na 15. Wiec zrobię ciasto czekoladowe , taka babkę z pokruszona normalna mleczna i ona jest taka miękka jak się je później oraz musy owocowe w kieliszku. Jedna warstwa truskawki następna mascarpone kolejna kiwi mascarpone i kruszonka z herbatnikow. Sorry India :*

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Do góry