reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiecie co wam powiem, dziś rano taka jedna laska na fb wstawila foto pozytywnego testu ciazowego. No tragedia poprostu

9 tc [emoji307]

Dziękuję kochane;*
Spotkałam dzis kolezanke ktora ma termin na 21 sierpnia i ona mowi do mnie wiesz co trzeba miec do szpitala ja mowie no co a ona dwie koszule jedna do porodu a druga do karmienia a ja sie tak popatrzylam i sobie mysle albo ona jest taka durna albo mysli ze ja jestem durna jakas. I mowie noo woow dobrze ze mi powiedzialas bo bym nie wiedziala .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia u mnie inaczej wyglada. Ja moge tylko wapno.

Zyciowa extra okazja!!! Kurde ze mi sie takie nie trafiaja.

India mnie nic nie boli procz brzucha gdy za dlugo chodze i twardy sie robi.

OlaMagda doktorka powiedziala, ze jeszcze czas.

Kulcia mialas sie podzielic budyniem[emoji19]

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Mała Mi u mnie wśród znajomych standard :D

Nadziejka :D

Ja właśnie nie wiem w czym mam rodzic. Chciałabym mieć koszulkę znaczącą jak moja siostra, ona ma na pamiątkę I nie chciała rodzic póki jej nie przywieźli jej na drugi poród :D

Igi [emoji173]33 tc

Ja tez sentymentu nie mam.

Kupila mi mamuska rozek, recznik, i chusteczki . polspiochy ja wzielam
1466700081-1d1mld.jpeg

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

reklama
Do góry