reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dałaś radę, jesteś dzielna:) Super! Teraz trzymam kciuki za doby wynik:)

Oj podobny mój 1 trym był, rzyganie, ba apetytu , wszystko mi śmierdziało bleeeh, nawet do tej pory wymiocinami mi śmierdzą niektóre rzeczy.

Kochana to 3 w 1 kupiłaś???

U mnie tak. Główka u góry, serduszko ok, waga 1220 , TP 12.09 :D ciśnienie 115/70 .

Powiedziałam o wysypce kazała brać tylko wapno, zero maści i na duszności dała EKG i kazała dziś zrobić. Później do rodzinnego kazała. Po wizycie poszłam na EKG pokój obok z karteczką od gin że ciśnienie 115/70 . Zrobiła mi EKG mówi, że podwyższone tętno. Zeszłam niżej do mojego rodzinnego( pediatra) i pokazuje mu te ręce - a we wtorek byłam i powiedział, że na alegrie to nie wygląda. Mówi maść z kortizonem i dieta, bo wapno nie pomoże. Poszłam do gin pokazuje EKG ona mówi że z tym do rodzinnego i maści niee tylko wapno. Rodzinny powiedział "troszkę się pani zmęczyła i podwyższone tętno" , a skoro maści nie to tylko wapno.

Po 1 się nie zmęczyłam , przeszłam z pokoju do pokoju jeszcze sobie poczekałam na kolejkę
. Nie powiedziałam mu, że często mam plus 120. A on sugerował zatrucie ciążowe.Mama mojej przyjaciółki jest pielęgniarką i ma mi wynik skonsultować z innym lekarzem nie pediatrą.
Masz wysypkę?
1466685815-1d1mld.jpeg
ja mam taka cholere :/ tylko masc i wapno

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja was chyba tak prędko nie nadrobię :) bo mam 40stron i nie mam czasu czytać ;)

Ale staram się. Jak narazie u nas wszystko dobrze :) brzuchol mi rośnie coraz bardziej. Moj mowi ze z dnia na dzień coraz większy :D
Zaczynam myśleć o pierdolkach i np dzis zakupilam w Tesco 2 x 6szt chusteczek pampers w super cenie bo po 23zl gdzie normalnie jedna paczka to koszt 6zl. Przy Filipie od urodzenia uzywalam pampers a potem przeszłam na chusteczki dada.
No wiec narazie bym miała chusteczki i 8 par bodów i tyle :p noo pomijając ze mam łóżeczko i przewijak i wanienke i termometr do wanienki ;) to jeszcze po młodym.

Aaa no i jestem juz prawie pewna ze chce wózek Nano Riko no ale ze nowy troche kosztuje razem z fotelikiem wiec przeglądałam ostatnio na olx używane i rzeczywiście ludzie sprzedają zupełnie jakby nie używane. Wiec i tu chyba zmienię zdanie :) musialabym tylko znalezc jakis w okolicy mojej.
Jestem w pracy wiec miłego popołudnia.
U nas upaaaallll :D

Próbujë Was doczytac, bo apka mi nie dzialala, a po badaniu bylam u kolezanki i dopiero z Radziem wrocilam do domu. Ide jeszcze pozmywac i juz Was czytam i odpisuje :-)

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Zyciowa, fajny wozek i jaka cena :-) super okazja
Marysiu, ale Ci lekarze kreca :/ dobrze, ze Madzia rosnie i ma sie dobrze :-)
Ja jakos wytrzymalam badanie, najgorzej juz sie pod koniec robilo, bo slabo mi sie zaczelo robic.wyniki jutro ok12

Nadziejka - sto lat kochana :-*

Tez patrzylam na Riko, ale ostatecznie wybralam Tako.
Jeszcze o xlanderze xmove myslalam, ale one nie maja amortyzatorow.

Od wczorajszego poznego popoludnia mam cos takiego, ze jak posiedze troche i wstaje to.nie moge normalnie chodzic. Boli i ciagnie mnie cale krocze!!!!! Czy ktoras tak ma???? W poniedzialek mam wizyte i jesli to tak ma caly czas byc to nie wyobrazam sobie jezdzenia do pracy :-(

India- Ja tak miałam i zaczęły mi sie pózniej te skurcze braxtona i twardy brzuch . Ale to nic groźnego macica sie trenuje :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

India mnie zakluje u ciągnie ale czasem... bardzo rzadko jeszcze wiem ze będzie coraz częściej bo tak jak dziewczyny piszą wszystko się szykuje i rozciąga tez wiec to raczej normalne. Ale na wizycie powiedz o tym jak najbardziej i odpuść może juz tą pracę powoli[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Klucia to i ja mam, ale to jest normalnie bol przy chodzeniu. Ucisk na cale podwozie i ledwo ide z bolu. I tak za kazdym razem jak posiedze troche.
Ola, ja skurcze mam od poczatku ciazy z drobnymi przerwami no i brzuch tez od jakiegos juz czasu mi sie stawia.
No zobacze, moze przejdzie.

reklama
Ja miałam tak ze jakby mi jedna strona nie wiem scierpla czy coś. Na jedną nogę stanąć ubrać but to jie było szans. Brzuch mi się nie stawia ani nie stawial

Igi [emoji173]33 tc

Do góry