sancia880
Fanka BB :)
Masz wysypkę?Dałaś radę, jesteś dzielna Super! Teraz trzymam kciuki za doby wynik
Oj podobny mój 1 trym był, rzyganie, ba apetytu , wszystko mi śmierdziało bleeeh, nawet do tej pory wymiocinami mi śmierdzą niektóre rzeczy.
Kochana to 3 w 1 kupiłaś???
U mnie tak. Główka u góry, serduszko ok, waga 1220 , TP 12.09 ciśnienie 115/70 .
Powiedziałam o wysypce kazała brać tylko wapno, zero maści i na duszności dała EKG i kazała dziś zrobić. Później do rodzinnego kazała. Po wizycie poszłam na EKG pokój obok z karteczką od gin że ciśnienie 115/70 . Zrobiła mi EKG mówi, że podwyższone tętno. Zeszłam niżej do mojego rodzinnego( pediatra) i pokazuje mu te ręce - a we wtorek byłam i powiedział, że na alegrie to nie wygląda. Mówi maść z kortizonem i dieta, bo wapno nie pomoże. Poszłam do gin pokazuje EKG ona mówi że z tym do rodzinnego i maści niee tylko wapno. Rodzinny powiedział "troszkę się pani zmęczyła i podwyższone tętno" , a skoro maści nie to tylko wapno.
Po 1 się nie zmęczyłam , przeszłam z pokoju do pokoju jeszcze sobie poczekałam na kolejkę
. Nie powiedziałam mu, że często mam plus 120. A on sugerował zatrucie ciążowe.Mama mojej przyjaciółki jest pielęgniarką i ma mi wynik skonsultować z innym lekarzem nie pediatrą.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom