reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To zależy od dziecka. Mój maluch dopiero po 28 tygodniu się rozkrecil. Dzisiaj rano mało co się ruszał i miałam stres ale już wrócił do normy. Zostałam sama na mieszkaniu. Mam full kartonów i sofę :) myślę , że więcej dzisiaj kursów nie zrobią bo juz pozno. Generalnie jest super , łazienka naprawdę wypas. Zrobię potem fotki .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mały to naprawdę już konkretnie potrafi skakać :D no i czkawka 2-3 razy w ciągu dnia obowiązkowo ;)
Z ruchami to ma takie dwie pory w ciągu dnia ze nawet 10-15min ciągle coś tam broi a my z Marysia się gapimy ;)
A tak to sporadycznie co jakiś czas mnie "szturchnie".

Kulcia czekam na foty z niecierpliwością normalnie :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Hejka Laski ;)
Wpadam tylko na chwilę, bo zasypiam na siedząco ;p
Dzisiaj znowu cały dzień w pracy byłam, po drodze z pracy małe zakupy. Wróciłam do domku i miałam tortillę domową robić, ale skończyło się na tym, że zjadłam bułkę ;p hehe zmyłam naczynia i idę odpoczywać ;)
Jutro mam wolne, to więcej czasu będę miała ;)
Ściskam was :*
ps. Kulcia ja też czekam na fotki mieszkanka ;D

reklama
Do góry