reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja nadal próbuje pozbyć się tego bólu z lewej strony. .. okropne to jest bo aż ręką mi wiednie. .. jeszcze kilka dni i będę mogła się zapytać lekarza co z tym robić. .. bo tak się nie da funkcjonować. ..
A w ogóle w poniedziałek idę do fryzjera w końcu! Bo już w lustro patrzeć nie mogę tak zaroslam :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡
Życiowa a ten ból to tam gdzie ta "przepuklina" A ty przeciążyłaś jakoś tą stronę czy szarpnęłaś coś. Może to nerwoból jakiś.

reklama
Tort boski:)
Dziewczyny daję sobie luz na 2 miesiące i mam zamiar te zęby wyleczyć, żeby już nie drzeć jak muszę rtg zrobić czy antybiotyk jakiś, czy co tam jeszcze wymyślą. W przeciągu ostatnich dwóch tyg miałam 6 razy robione rtg aż dziw, że w nocy nie świecę.
W sierpniu mamy urlop, więc myślę, że wtedy powrócimy do starań to akurat będzie po 5 rocznicy ślubu. Może się uda prezencik na rocznice sobie strzelić.

Olcia, wspolczuje przezyc! Przytulam mocno, dobrze, ze dzis juz lepiej <3 ale stresa musialas sie najesc to ohoho!

Nuska, dzisiaj jeszcze piekniejsza kreska, gratulacje jeszcze raz <3

Dorcia, czyli robisz podobnie jak ja. Ja tez wstrzymanie robie, do wrzesnia mniej wiecrj. Uda Wam sie, a ze jeestes kobieta sukcesu to nie wyklucza tego, ze bedziesz tez maatka, i to baaaardzo dobra matka<3 bedzie dobrze Mala !

εïз 18 nieudanych cykli - czekam na cud [emoji813]

Kasia, tort ZAJEBISTY!

Chwilowo gralam w Minecrafta , ale nie bylam zachwycona, niemniej odzwierciedlenie jej zrobilas mega!

Kulcia, szczesliwej przeprowadzki , dawaj fotki po zadomowieniu!

KasiaMarysia - kocchana, dziekuje z callego serca, nawet nie wiesz jaki usmiech wywolalo u mnie to "ubranka po Madzi beda czekac" ;** beda czy nie, czy bede miala dla kogo je odkupic czy nie - dziekuje, po pprostu rozczulilam sie strasznie! <3

Zyciowa, a jakas konkretna fryzurka sie szykuje?
Dobrze, ze juzz niedllugo sie dowiesz. Jeszcze widziisz Dorcia sluzy pomoca, w koncu tez sluzba zdrowia, i to jakaaa! :D

AniaH tak konkretna ooo taka. .. niestety nie mam takiego koloru :( ale trudno...
1465648109-1d1mld.jpeg

Laaal! ;O
mega! Kolor niewaaazne, sama fryzura jeest boska!
Szczuplutka buziunie masz, bardzo Ci pasuje taka i podibne z tego co widzialam :)

reklama
KasiaMarysia chciałabym wrócić do blondu. .. a najlepiej platynowego odcienia ... ale on jest trudny do utrzymania a ja juz nie będę miała czasu tyle... wiec zostawię to co mam :) takie karmelowo jakieś[emoji14]i będę na jasne brązy farbowac w razie czego :)

Ale mały mi zrobił kocioł w brzuchu... rozpychal się kopał a z drugiej strony rękami się odpychal hahaha Marysia siedziała z taką zszokowana miną jakby niedowierzala :D
Ale to po pysznym obiadku tak go wzięło :) poszalalam i kupiłam fasolkę szparagowa :)
A na deser mój s przyniósł mi banana w czekoladzie z posypka z food track ów :)
I jeszcze truskawki czekają w lodówce i zapas soków uzupelnilam :D taaak rozpusta :D

Do góry