reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry ;)
przyszłam się przywitać, bo jakaś "rozmemłana" dzisiaj jestem ;p
Wczoraj miałam tak zły humor wieczorem, że masakra, szybko się położyłam z nadzieją, że dzisiaj humor będzie lepszy. A dzisiaj jest tak sobie. Za książkę się chciałam wziąć to jakoś mi nie podeszła, w tv nic nie ma, a z domu wyjść mi się też nie chce i tak siedzę i sobie miejsca szukam...
Jak ja nie lubię się nudzić ;/

Miłego popołudnia ;)
Chyba wiekszosc nas jest dzisiaj rozmemlana :-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Dla mnie najgorsze w tej glukozie to siedzenie i czekanie te dwie godziny... nie wiem co ja tam zrobię. .. chyba wyjdę z siebie...
No i będę wyglądać jak narkomanka pewnie bo mam żyły cienkie i tylko jedna się nadaje do czegokolwiek uhhh oby przy pierwszym pobraniu nie pękła. .. bo wtedy to lipa po całości. ..

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Ale mnie dziś boli żołądek. .. coraz częściej mam zgage :/

A miałam wam pisać że sutki to mnie tak swedza ze masakra...
I chyba spałam na brzuchu bo wstałam wygnieciona cała. .. nie wiem jak ja to uczyniłam hehe

Tez mi dziś się nic nie chce... jakaś taka jestem rozmemłana cała. ..

Mnie sutki też strasznie swedza. Już nie wiem co mam z nimi robić :D

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia Kochana nie wiem czy będę testować ;/ jestem na 90% przekonana, że nic z tego, a nie chcę się rozczarować I kreską więc chyba wolę poczekać na @ ;/
Nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli, nie czuje dosłownie nic, ewentualnie wahania nastrojów, nerwy, nic mi się nie chce i mnie mdli, ale to na pewno po metforminie ;/
Nawet miałam przez chwilę myśl, żeby iść dzisiaj na bete (bo znowu nocki będę miała i tam muszę dźwigać), ale stwierdziłam że nie będę wydawać kasy, żeby się rozczarować ;/
Będzie jak ma być...

Nuska, ja tez mam nadzieje na II u Ciebie :-) wiekszosc kobiet nie ma zadnych objawow przed terminem @, a nawet jak maja to dobrze wiesz, ze o niczym swiadczyc nie musi :-) za to podly nastroj ja mialam w trafionym cyklu i chyba nie tylko ja.

oar8gox1q9487g3m.png

No dokładnie nie powinno się chodzić ani wysilać. .. zalecają siedzieć na dupce i czytać ;)

reklama
Do góry