reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aż zgłodniałam :)

Laski lubicie się malować?
Ja sie maluje, ale nie sprawia mi to przyjemnosci jakiejs :-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Moje wszystkie naturalnie zdychaly poza jednym zaginionym w niewyjasnionych okolicznosciach :-)

I co robisz z oczami?

oar8gox1q9487g3m.png

KasiaMarysia - Ja moze troche lubie , i uważam ze w pewnym wieku trzeba sie malować , przed 25 rokiem życia moze nie trzeba ale pózniej juz tak , niektóre baby myślą ze jak nie umalują sie to młodziej wyglądają a to jeszcze gorzej wychodzi hahaha , ortzywiscie nie mowie o mocnym makijażu , tylko lekki na codzień musi byc , u mnie jest to fluid matujący, jasno brązowy cień maskara i błyszczyk ,ach i bym zapomniała troche różu na policzki to jest poprostu najważniejsze możesz nie mieć makijażu a jak dasz róż na policzki to masz świeża twarz odrazu .
[emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Aż zgłodniałam :)

Laski lubicie się malować?

Nie lubie. Do pracy nakladam jedynie krem leczniczy regulujacy wydzielanie sebum.
A jak gdzies wychodze to podklad, puder ryzowy, roz, kredka do oczu i maskara.
Nie umiem sie malowac, wiec lece po najmniejszej lini oporu ;) zeby wygladac dobrze ale bez zaawansowanego makijazu.

8tc [emoji7]

Zwolnienie załatwione.
Co do malowania to ja lubie i siebie malować i kogoś i z czesaniem to samo mam ;)
Ale się nie maluje prawie w ogóle[emoji14]do pracy podkreślam brwi, masakrę nakładam i trochę różu (podkłady itp odstawiłam bo jest słońce ) :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lubię. Ale nie nakładam dużo. Mam bardzo jasne brwi i rzęsy wiec wyglądam jak Albinos heheh jak jest zima to daje podkład a latem nie bo za ciężko mi na buzi. Generalnie to właśnie jak OlaMagda róż jest przydatny, masakra , kredka do oczu i u mnie obowiązkowo kreska na oku. Bez kreski nie makijaż :)

Nie lubię cieni , jak na siebie patrze jak mam cienie nałożone to mam wrażenie , że wyglądam jak wieśniak z dyskoteki w remizie hehe nie ważne czy sama czy ktoś mnie pomaluj cieniem. Jak ślub brałam to miałam to samo co na codzień tylko lepsze kosmetyki i utrwalacz. A i sztuczne rzęsy żeby być bardziej retro hehe generalnie ja lubię styl pin up :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

Odebralam dzisiaj zamowiona pieluszke bambusowa, tylko taka duza 120x120. Jestem zachwycona. Zastanawiam sie czy nie kupic zamiast kilku tetrowych tez bambusowych. Tylko tanie nie sa, to jest minus...

oar8gox1q9487g3m.png

Zyciowa - i bardzo dobrze zrobilas! :) jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :D
KasiaMarysia a ten kotek Twojej mamy to syjam?? Moi rodzice mieli kiedyś syjama- piękny, mądry kot! Byl z nami 6lat i ktos go ukradl :( :( a nawet dopuszczalismy go do kotki mojej babci (tez syjamki) i mieliśmy mlode :)
Teraz ne mamy żadnego zwierzaka ale moja mama piętro niżej ma dwa psy i dwa koty wiec Filip ma sie z kim bawić :) chociaż ciągle słyszę ze on chce pieska ale u nas u góry :) aaa bym zapomniała - rybki przeciez mamy ;)

reklama
Do góry