reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1464787627-1d1mld.jpeg
1464787652-1d1mld.jpeg
1464787677-1d1mld.jpeg

Wrzucam Wam moją metamorfozę[emoji16]

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Niesamowite!!!
Ales Ty sliczna! [emoji7] nie lubie Cie :p

Ja nie dosc, ze niska z nadmierna tendencja do tycia w udach to jeszcze z 10 kg za duzo mam :(

Ja sie zastanawiam nad liposukcja ud. Niestety genetyka u mnie :/ 90% tluszczu odklada sie w udach. Majac 162cm przytylam 12kg i nie zmienil mi sie rozmiar koszulek (38) z to spodnie z 38 wskoczyly na 42 :/ i to tylko przez uda bo w pasie nadal pasuja spodnie 38. Tak nieproporcjonalnie mi sie ten tluszcz odklada :( i to brzydko wyglda :(

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Sandra ja Cię takiej ostatniej nie pamiętam. Byłaś przed odchudzaniem jak się poznalysmy ale wyglądałas duuuuuzo piękniej :) takie moje zdanie.

Ps. Ja czekam na zdjęcie czegoś innego :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mega burza była u nas! Deszcz tak lał że miałam na podwórku wode ponad kostki! Dobrze że beczkowoz jest to pompowali, i grad padał chwile. Piorun przeleciał nam nad domem i uderzył u sąsiada w komin! W domu wszystko trzeszczalo tak pioruny waliły! Masakra co tu się działo przez ten czas

Mała mi o jaaaa to dopiero przeżycia. Ja przeżyłam dwie nawałnice okropne w swoim życiu. O jednej to wszystkie wiadomości trabily bo Legnica była zdewastowana totalnie... a druga jak mieszkałam w takiej wiosce tu niedaleko jg Kostrzycy. Grad wielkości piłek do tenisa sypal a my wiadrami wodę ze strumienia czerpalismy żeby było czym kibel spłukać bo hydrobulgulator do wodopopychacza (pompa)[emoji14]była na prąd a nie mieliśmy go przez tydzień.... hard core był[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Nawalnice sa straszne. Dobrze, ze nic sie nikomu nie stalo.

Pamietam jak jedna zerwalam calkowicie dach sasiadowi :(
W powietrzu letaly fragmenty, matki strach pomyslec coby sie stalo jakby na kogos spadl taki fragment dachu.
A inna nawalnica przyniosla grad tez wielkosci pilek tenisowych ale z kolcami! Jeden jedyny raz cos takiego widzielismy.

8tc [emoji7]

Nawet w toalecie nie moge pobyc sama [emoji23]
1464801156-3jrrcw.jpeg

A jak diablic nie wpuszcze to drapia w drzwi tak dlugo az mnie zlamia [emoji23]

8tc [emoji7]

I odezwała się mała :-D
Ha ha ha ha nie zgadniecie co ja ruszyło. Teraz kopie jak szalona.

Paraplu nie marudz :-D piękne pieski masz.

Życiowa współczuję, ja jak jest taki grad to się boje.

MałaMi to chyba od Ciebie przyszło do mnie.

Czarnuszka ja byłam na Twoim blogu normalnie emeizing [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Laski ;)
Ale napisałyście jak mnie nie było, zaraz będę wszystko nadrabiać ;p
Wczoraj miałam wolne, ale w domu sprzątałam wszystko, zmieniałam pościele, myłam okna, no dosłownie wszystko ;)
A później padłam jak zabita ;p w ogóle to cały czas mi się chce spać ;p
Wstałam po 9 dzisiaj, poszłam na spacer i do domu wróciłam po 12 a przed 14 już spałam ;p hehehe chyba ta pogoda mnie męczy ;p
Dziewczynki może już o tym pisałyście, a ja nie zarejestrowałam i jak już to było to przepraszam, że znowu pytam ;p
W udanych cyklach jeszcze zanim się dowiedziałyście o ciąży miałyście tam "mokro"?
Wcale się nie nakręcam i nie nastawiam ;p poza tym dzisiaj dopiero 6 dzień po owu ;p
Ściskam Was ;*

Do góry