reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja juz tez wyrazne kotlowanie czuje, ale nadal nisko, wiec albo glowka sie rozpycha albo rekoma majstruje. :-) teraz bedzie tak juz coraz czesciej.

Kurcze, oby znowu przeziebienie mnie nie bralo. Gardlo cos drapie i katar cos sie zmienia z alergicznego na przeziebieniowy :/

Czarnuszka, kurcze jeden pierozek ledwo ledwo? To w kolejnej ciazy bedziesz miala na plusie ze 4.kg :-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
A test gdzie Czarnuszka? miał być dzisiaj :)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nie kupilam wczoraj. Dziś kupie i jutro zrobię. Albo dzis wieczorem.
No ja juz tez wyrazne kotlowanie czuje, ale nadal nisko, wiec albo glowka sie rozpycha albo rekoma majstruje. :-) teraz bedzie tak juz coraz czesciej.

Kurcze, oby znowu przeziebienie mnie nie bralo. Gardlo cos drapie i katar cos sie zmienia z alergicznego na przeziebieniowy :/

Czarnuszka, kurcze jeden pierozek ledwo ledwo? To w kolejnej ciazy bedziesz miala na plusie ze 4.kg :-)

oar8gox1q9487g3m.png
No mi gin powiedziała ze max 3-5 Kg przytyje[emoji16] mam pojemność żołądka ok 120 ml. Czyli objętościowo do żołądka mieści mi sie zawartość polowy kubka.

Matko jedynka to ile parowek zamieścisz? 1/3? Ja wczoraj 4 zjadłam o 17 i to był koniec, dostałam wzdęć że odechciało mi się jeść. W ciąży to będziesz jeść mniej, a częściej bo dziecko musi się odżywiac.

India, Życiowa ja nie chciałam nic mówić ale u mnie cisza od soboty...

KasiaMarysia tomdosc długo jak na ten tydzień. Sproboj może pobudzić krolewne ? Na mojego zimna woda działała albo prysznic. Czasem dzieciaki mają ciche dni... Ty masz już chyba 25 tydzien nie? Ja bym chyba się wybrała na usg...

Jezu zjadlabym wege parówki. Kasia dzięki[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Matko jedynka to ile parowek zamieścisz? 1/3? Ja wczoraj 4 zjadłam o 17 i to był koniec, dostałam wzdęć że odechciało mi się jeść. W ciąży to będziesz jeść mniej, a częściej bo dziecko musi się odżywiac.

India, Życiowa ja nie chciałam nic mówić ale u mnie cisza od soboty...

Jak to Marysiu??? W ogóle nie czujesz???

oar8gox1q9487g3m.png

Mała nawet nie kopnie, czasem mam wrażenie ze pływa. W piątek wizyta, pewnie nic się nie dzieje wiec staram się nie stresować.

Kulcia są takie??? ale to się kupuje? z czym to?

Dziewczyny wy się rozkoszujcie :) niedługo będziecie filmiki wystawiały:) takie jak Kulcia [emoji8]

OlaMagda jakiego kremu z filtrrm używasz? wiem że już wystawiałas ale wyszło mi z głowy.

Kulcia jesteś agresywna? ha ha ha ha właśnie w Sądzie rodzinnym babka mówi " moja córka jest wegetarianka, nie jest agresywna. Ja tez jestem, my wegetariani nie jesteśmy agresywni "

Kasia kurde po 20 tyg powinno się liczyć ruchy i jak nie ma określonej aktywności trzeba na IP jechać sprawdzić pod ktg czy wszystko ok. Oczywiście najpierw zalecają zjeść coś albo wypić szklankę soku i się położyć i "wsluchiwac". Liczy się kopniaczki nie bulgotanie czy przelewanie.
Oczywiście oby wszystko było dobrze ale ja bym nie czekała aż tyle...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry