reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witam się i ja :)

Anna nie doluj się kochana póki nie ma @ to jest dobrze. Brzuch boli typowo na okres na początku ciąży bardzo często więc proszę myśleć pozytywnie :*

Jak samopoczucie i reszty?
Czarnuszka? Nuska? Wiki? Mała Mi?

Ciężarówki wyspalyscie się?
Ciekawe co u dzwoneczka i Oli21?

Ja doprowadziłam małą do przedszkola i jak się położyłam tak leżę[emoji14]Ale mam w planie poodkurzac. .. ostatnie dwa dni wolnego i powrót do pracy... szczerze przyznam że się rozleniwilam okropnie[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
AniuH a u ciebie jak tam kochanie? Przyszła @ czy nie?
Powtarzalas betę?

Miałaś plan w razie straconego cyklu jak z nim stoisz? Zaczelas realizację czy nie?
Odezwij się :*

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Zyciowa, dziekuje kochans :-* ale jskos tak te bole mi daja do myslenia, no ale co ma byc to bedzie

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Anna ja byłam na 200 procent pewna , że dostanę okres. A teraz 30 tydzień wiec nie zalamuj sie:)

Ja usnelam o 7 drugi raz. Wieje dzisiaj strasznie. Zaczynam dzisiaj pakowanie , przygotowałam to co zostawiam na strychu. Ubrania brzdaca posegregowane co do wieku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mówiliśmy. Chyba ma to w dupie :)

Pierwsza noc planujemy w środę jak dostaniemy klucze. Ja dzisiaj i jutro będę pakować drobne rzeczy, w środę od rana mój brat rozkręci łóżko i sofę I wtedy juz się to przewiezie razem ze mną a mąż będzie jeździł po resztę :)

Kuleczko tylko rozsądnie, żebyś się nie przemeczyla.

Życiowa korzystaj póki możesz :)
Dzwoneczek może nie ma czasu:(
Wiki ma od dziś urlop to może zajrzy.

Ja dziś nie wyspana. O 22 poszłam spać mając zgage. O 3 poszłam siku i myślałam że zwymiotuje. Tragedia..

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko luz. Nic nie będę dźwigać tylko wkładać fotki, ksiazki i inne gadżety do pudeł. Reszta zostaje w szufladach jak była i wyjmiemy z komody te szuflady i juz. :)

Ja noce mam dość nieprzyjemne . Wiecznie się budzę siku i nie umiem znaleźć miejsca ale czuje się na tyle dobrze, że nie mogę narzekać :)

Dziewczyny co ja mam zrobić. Albo zabije P albo siebie. Juz w tamtym roku narzekał ze go bolą płacy ten odcinek lędźwiowy. Miał rtg i wynik był ok. Ostatnio coraz robił to wyszedł mu piasek w moczu i jeździł na zastrzyki. On sobie wymyślił ze ma raka. Kurwica mnie już bierze, bo wyniki ma ok ale on ciągle się upiera.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedz mu ze skoro ma raka to niech idzie na chemię. Zacznij go tak traktowac , że tak powiem pół poważnie i dość oschle. No idź na chemię. Przecież masz raka to chyba chcesz się wyleczyć nie? Przecież na pewno nie pójdzie bo przypuszczalnie chce zwrócić na sobie Twoja uwagę :) sam nie wierzy w tego raka. Zresztą rak nie boli na takim etapie...

Do góry