reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jeszcze Nuskaa

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
I AniaaH chyba tez jeszcze [emoji6]
a mi sie dzis syndrom ppd wlaczyl, po wczorajszym przejezdzie 5 pralek, odkurzanie, gotowanie i zakupy ogarnelam [emoji2] a teraz kawka i lody [emoji1]
kurde, brzuch coraz bardziej jak na @ boli ... [emoji17]

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

India a czemu na sucharkach?

ja się cieszę że mi przeszły mlodsci akurat przed sezonem warzywno owocowym :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Caly czas tez zoladek mnie boli :-(

Ale pozwolilam sobie na troche chilli con carne i nie jest zle. Moze wreszcie przejdzie

oar8gox1q9487g3m.png

Cześć !
Czy miała może któraś z was taką sytuację - Test początkowo wyszedł negatywny, a po kilku godzinach pojawiła się druga, dość wyraźna kreska ? :) Wiem, że wg instrukcji ten wynik jest nieważny, ale może w którymś przypadku oznaczało to jednak ciążę ? <3
Jutro idę na betę, ale do jutra dużo czasu, a nadzieja już kiełkuje ;)

reklama
Ayran ja bym się nie sugerowała wynikiem po takim czasie. W teście zachodzą różne chemiczne reakcje po upływie tych 5 min i wynik nie jest miarodajny. ..

Ale beta powie co prawdę, trzymam wiec kciuki aby była na plus :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry