reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej :)
Ale u nas piekna pogoda :D szybko ogarniam lazienke i pójdziemy z młodym na lody. Tatuś spi po nocce. Pewnie caly dzien na dworze będziemy wiec poczytam wieczorem Was :)
Ja kaftaników miałam bardzo mało. Więcej pajaców i śpiochów. Zreszta pajace uwielbialam do spania jeszcze do niedawna bo wiedziałam ze jak się rozkopie to ma plecy zakryte :) ale juz takich rozmiarów na filipa nie mogłam znaleźć i spi w piżamkach :)
Nuska milej pracy a Wam dziewczyny miłego dzionka

reklama
A jak staraczki???? Ktora testuje pierwsza?? Jakie objawy??? :) :)
Ja najwczesniej jutro, ale chyba sie wstrzymam ze 2 dni do terminu @ objawy? hmmm jajniki naparzaja, cycki pobolewaja, brzuch z lekks pobolewa i nadal czuje, ze to nie ten cykl....

Witajcie kochane.
Co do wózków to ja od lat kocham się w wózkach INGLESINA są boskie i ....drogie.
Tez mam w domu inglesine w kolorze miety-uwielbiam [emoji7]

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Uwielbiam tą porę roku!!! :)
1464520029-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja najwczesniej jutro, ale chyba sie wstrzymam ze 2 dni do terminu @ objawy? hmmm jajniki naparzaja, cycki pobolewaja, brzuch z lekks pobolewa i nadal czuje, ze to nie ten cykl....

Ja juz sobie ubzduralam ta inglesine. Zobaczę czy coś innego do czasu mi nie wpadnie w oko. Zresztą mam ponad 9 miechów Hehehe

Testu nie robiłam a kusi że ho ho.

Mnie tez kusi żeby zrobić. Ciągle mi niedobrze, słabo i wgl. Ale ja to objawy przypisuje luteinie. Nie nastawiam się . Czekam 10 dni i zrobię test.

A czy jak zaszłam to po ostawieniu luteina nie spowoduje poronienia???? Przecież zabrałam progesteron potrzebny do podtrzymania ciąży. Co myślicie????

Czarnuszka spokojnie nic się nie stanie jak zaszlas bo.organizm będzie sam produkował progesteron :)

Czyli dwie w kolejce do testów. .. kto jeszcze? :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnuszka, kciuki ogromne za Ciebie ! ja czekam jeszcze ze 2 dni i testuje - chyba, ze mnie wstreciucha @ wyprzedzi

reklama
Do góry