reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Źyciowa Ja mam długie włosy prawie do pasa i też nie schną szybko :( A jak suszę suszarką to mi się elektryzują...Na włosy nie ma rady :)

A ja mam hopla na punkcie wlosow i zaluje ze na fryzjerke nie poszlam bo uwielbiam zajmowac sie wlosami

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Mariolka ja tez tak mam ! Poronienie zatrzymane ! Zatrzymane to ze jest zabieg a samoistne to samo wychodzi wszystko , po samoistnym lepiej poczekać 2-3 miesiące . I tez mi pow gine ze zależy od psychiki i jak ma sie przyjąć odrazu druga ciąża to sie przyjmie , i z mężem stwierdziliśmy ze natura zrobi swoje ,i zaczęliśmy normalnie sie kochać po 2 tyg po poronieniu , i miesiąc po zaszłam w ciąże , i jest wszystko ok :-)

A sama tez mam zadkie i cienkie niestety i cale zycie mialam krotkie a teraz zapyszczam

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

reklama
Madzia to dałaś mi nadzieję :)Idę 3 lutego na kontrolę do ginekologa i może już coś się dowiem.Tylko podobno trzeba czekać na pierwszą miesiączkę.

Do góry