reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Minka :* :D
Ja tez nie używam podkładów, tylko na wyjścia. A tak to tusz i kredka do oczu i tyle.
U nas wczoraj miało byc przytulanko jeszcze a skonczylo sie popstrzykaniem sie. Ehh my to jednak lubimy klocic sie o glupoty :)

reklama
Ide i oblizuje usta- kuzwa kiedy ja sie tego oducze:D Ja z moim ostatnio poklocilismy sie o ostatni kawalek sernika:D

Cześć dziewczyny :*
Ja już nie śpię od 3.20 masakra..Śnią mi się koszmary,wstałam i siedziałam w pokoju i pisałam listę zakupów:/
Zdążyłam wypić kawę i zaśmiecać myśli Dzień dobry TVN.
Ja też nie używam minka podkładu,dla mnie to efekt maski..Nie wiem może nie chcę się przekonać hmm.Tylko maluję oczy,lekki puder i wszystko :)

Dora Ja też nie chcę nikogo widzieć,ale pomaga mi troszkę pisanie z Wami.Niektóre z Was też to przeżyły i nie jestem tak jakby "sama "

Czesc Mariola
Ja juz od trzech nocy nie dam rady spac masakra jestem taka nie wyspana ale chyba pelnia jest ksiezyca

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Madzia mi Pani doktor powiedziała,że najlepiej po 3 miesiącach,ale wydaję mi się że to nie chodzi o wygojenie się tylko po zabiegu,tylko bardziej o psychikę.
Najlepiej to jakbym miała fasolkę jak najszybciej,ale się boję.Trochę mnie nastraszyła :/ Mam na wpisie napisane poronienie zatrzymane..To jest jakaś różnica?

reklama
dzwoneczek chodzi ale jakaś przeziębinna jest a przyjechali teście w czwartek wiec nie była już w piątek w przedszkolu. ... no i mamy teraz wolne wiec tez posiedzi w domku z nami :)

Mariola pewnie racja z tą psychiką. ..

mam znajomą która była w ciąży, przy badaniu okazało się ze oprócz normalnej ciąży ma ciążę pozamaciczna i to juz dużą. .. musieli jej usunąć jajowod i oczywiście nie było szansy na utrzymanie tej normalnej ciąży. .. lekarz jej powiedział ze może od razu próbować to bardzo schizowala co miesiąc bo nie uregulowalo jej się nic. .. a od razu po zabiegu się starała. teraz opuściła bo nie dawała rady co chwila jakieś plamienia miała bóle itp.

Jejku laski mi tak długo schna włosy ze szok... mam ich za dużo :( czasami 4godziny czekam... a włosy mam za ucho (długie jak na mnie) a po bokach mam może 5cm długości bo miałam wygolone oba boki... a i rąk schna i schna. .. jak je suszarka wysusze to jak kurczaczek wyglądam :/

Do góry