reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Eciu gratuluję cudnego serduszka :**

Sandra oby to było to!

KasiuMarysiu jak tam?

Viola może neutralne te body kup? Ja mam wszystkie takie co córka tez by ubrała :) ej a co się na body ubiera? Dresiki bluza?

Moja siostra to bebetto miała i była zachwycona. My też na razie jesteśmy bo super intuicyjny jest. Szybko się rozkłada i wkłada gondole. Fotelik mam cybex aton 2 kupiłam uzywke za 160. Adaptery musze dokupić :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Na poczatku jak baby nie trzyma temp to najlepiej na body spiochy lub pajaca nalozyc, ale Ty jak urodzisz to upaly beda, wiec nie wiem. Ja do body polspiochy bede wkladala :-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Ja Marysie urodziłam w czerwcu... jak miała 10 dni to już była na dworku. .. body z długim rękawem miała i śpioszki i chyba pieluszki flanelowa. .
(tydzień byłam z nią w szpitalu po porodzie czyli to była trzecia doba ) po dwóch tyg jeździła w samym body c krótkim rękawkiem i w cienkich skarpetkach i pieluszka w podoredziu bo było gorąco mega... skarpety często były niepotrzebne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

-Kulcia ja w domu będę ubierala body, spodenki i skarpetki, kaftanik i ciepły koc. Mała mi się nie przegrzeje, bo w brzuchu ciepło było, a najważniejsze żeby nie było jej zimno :-)

-Viola proszę nie strasz, bo u mnie prawdopodobnie doktorka powiedziała. Nie chodzi mi o ciuszki tylko nastawienie kurcze :-D

-Kulcia konkrety konkretów nie padły. Tylko tyle ze chce być ze mną i będzie się starał. A głowę mu porządnie zjechałam gadaniem. Starać to musimy się oboje. Jakoś to będzie, póki co z dystansem podchodzę do wszystkiego ;-)

Laski jestem taka senna ze nawet makijażu nie mam siły zmyć.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia dlatego ja się nie maluje juz kilka miesięcy[emoji14]
a w domu nie będzie za ciepło małej?
moja jak okno miałam otwarte to miała body i pajacyk i bez kocha była już żadnego. zresztą same zobaczycie jaka będzie pogoda i jak dzieci będą się zachowywać :)

KasiaMarysia mała z 30 czerwca :) wiec całe wakacje dzień w dzień na dworze :) była piękna pogoda wiec po co miałam ją w domu kisic[emoji14]

Ja Radka urodzilam pod koniec listopada. Werandowanie bylo kilka dni po powrocie ze szpitala i po kilku dniach spacer.
Tak jak Zyciowa napisala, zobaczycie same co sie sprawdza. Ja uwazam, ze gorsze jest przegrzanie. Po miesiacu dziecko juz sobie powinno dawac rade z regulacja

oar8gox1q9487g3m.png

O ile z Marysia nie miałam dylematów dużych z wychodzeniem na dwór i ubieraniem tak teraz mnie przeraża wizja maluszka w zimie[emoji14]India a werandowalas w wózku? najpierw przy oknie /balkonie?

znajoma urodziła w styczniu to w lutym jej mały juz spał godzinkę na balkonie... i właśnie nie wiem ... ale zimy juz jako takiej nie było wtedy... hi hi ciekawie będzie[emoji14]

reklama
Czesc dziewczynki :-) mnie nie było cały dzien w domu , nadrobię pózniej .....
Ja tez synka urodziłam w czerwcu i po 7 dniach z nim na polko :-) a co racja to racja , nie wolno dzieci za bardzo ubierać bo przegrzanie i zapocenie od tony ciuchów jest czasami gorsze i groźniejsze niż przeziębienie :)
Ja jestem wykończona pi dzisiejszym słońcu ... Cały dzien na basenie , syna zostawiłam szwagierce do jutra bo jutro do niej wszyscy sie zjeżdżają na dzien Matki .
Wzięłam prysznic jemy lody i oglądamy mecz Real :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry