reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez ogladam mecz i pije karmi i tez dostaje łomot ;-)

oar8gox1q9487g3m.png

Życiowa a rano gdzie przepadlas? juz myślałam że ta burza Ci prąd odciela.
Moja dziś spokojna :/ a myślałam że pokaże P jak fika.

Nuskaa kciuki zaciśnięte! ja pamiętam moje nocki od 8 do 12 a potem od 17-19 i do pracy na 22:(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wpadł w oko teraz taki wózek:
Link do: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2016 - sklep internetowy: RIKO NANO (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy z torbą, folią p/deszczową i moskitierą

I ja na pewno będę kupować 3w1 bo przy Filipie mi sie sprawdził. Tylko ten w porównaniu do tego który mieliśmy przy filipie jest ok 500zl droższy i sama nie wiem...
My dzisiaj caly dzien na dworze. Dopiero wróciliśmy z ogrodu i młody zasypia. Byliśmy na naszej dzialeczce zobaczyć jak tatusiowi idzie kopanie fundamentów, a potem na ogrodzie bo przyszla teściowa i zrobiliśmy grilla z moimi rodzicami :)
KasiaMarysia a jak rozmowa z P??

Zazdroszczę tego kopania Waszych maluchów, mo gin powiedziała ze jeszcze 2-3tyg muszę poczekać na ruchy :)

Mi wpadł w oko teraz taki wózek:
Link do: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2016 - sklep internetowy: RIKO NANO (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy z torbą, folią p/deszczową i moskitierą

I ja na pewno będę kupować 3w1 bo przy Filipie mi sie sprawdził. Tylko ten w porównaniu do tego który mieliśmy przy filipie jest ok 500zl droższy i sama nie wiem...
My dzisiaj caly dzien na dworze. Dopiero wróciliśmy z ogrodu i młody zasypia. Byliśmy na naszej dzialeczce zobaczyć jak tatusiowi idzie kopanie fundamentów, a potem na ogrodzie bo przyszla teściowa i zrobiliśmy grilla z moimi rodzicami :)
KasiaMarysia a jak rozmowa z P??

Zazdroszczę tego kopania Waszych maluchów, mo gin powiedziała ze jeszcze 2-3tyg muszę poczekać na ruchy :)
Ladny :-) ja tez znowu 3w1 biore.
Doczekasz sie Viola, to moze byc wczesniej niz za 2-3 tygodnie :-)

oar8gox1q9487g3m.png

Paraplu super wiadomości :)
Kulka ja właśnie czailam się tez na ten bebetto luca bo taki chyba teraz masz?? Zdążysz nim pojeździć zanim ja będę kupować pojazd to wyrazisz swoja opinie :D widzę ze stan super i za ta cenę?? A adaptery do fotelika i fotelik macie tez??

India no tak trochę na to liczę :)
Dziewczyna z grupy na fb gdzie sie zapisalam jak Filipa urodziłam właśnie w 32tc dowiedziała sie ze zamiast dziewczynki będzie chłopiec :) i ma na sprzedanie nowe ciuszki dla dziewczynki i niewiem czy dobrze robię ale kupuje od niej 8szt bodów :) moj twierdzi ze jeszcze wszystko może się zmienić ale ja czuje ze będzie dziewuszka...
A Tobie India wcześniej cokolwiek mówili na temat plci?? Czy dopiero teraz??

Eciu gratuluję cudnego serduszka :**

Sandra oby to było to!

KasiuMarysiu jak tam?

Viola może neutralne te body kup? Ja mam wszystkie takie co córka tez by ubrała :) ej a co się na body ubiera? Dresiki bluza?

Moja siostra to bebetto miała i była zachwycona. My też na razie jesteśmy bo super intuicyjny jest. Szybko się rozkłada i wkłada gondole. Fotelik mam cybex aton 2 kupiłam uzywke za 160. Adaptery musze dokupić :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, wczesniej mialam po 12.tygodniu, wiec za wczesnie bylo. Teraz lekarz rzucil okiem i ppwiedzial, ze na dziewczyne wyglada, ale potem jeszcze spojrzy. Spojrzal na koniec i powiedzial, ze inaczej nie bedzie. 99% dziewczynka. Lepiej, zeby nie zmienila sie w chlopca :-) nie lubie sie na cos nastawiac i rozczarowywac[emoji14] poza tym juz sie ciesze :D

oar8gox1q9487g3m.png

Do góry