reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

lekarz mowi ze jak poronie sama to moge zaczac starania juz..ale po zabiegu powinnam poczekac kilka miesiecy..no i pewnie nie pojdzie nam tak szybko.

reklama
lekarz mowi ze jak poronie sama to moge zaczac starania juz..ale po zabiegu powinnam poczekac kilka miesiecy..no i pewnie nie pojdzie nam tak szybko.

Masakra ! A tu ginekolodzy na odwrót ! Ze jak samoistne poronienie to poczekać 2-3 miesiączki żeby to dobrze sie oczyściło Bo za pierwszą @ nie tak łatwo wszystko zejdzie , a jak zabieg to wszystko ładnie wyczyszczą i można odrazu , jestem tego żywym przykładem tatinka ! Poroniłam w październiku 2015 zabieg miałam 20 tego i zaszłam w ciąże w listopadzie2015 i jest wszystko dobrze do dziś :-) także ja bym sie tam starała . Nie żebym tu broniła czy chwaliła francje ale jednak medycyna jest tu troszkę do przodu przed polską , i zabieg pewnie tez inny bo ja miałam robiony ten próżniowy przez wciągniecie a nie łyżeczkowanie , ale w Polsce tez juz to robia bo znajoma w Krakowie robiła próżniowy w szpitalu .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinka kochana Ja niestety sama nie poronilam miałam lyzeczkowanie i faktycznie długo do siebie dochodziłam. Miesiaczke dostałam po 6 tygodniach i długo byłam obolała. Ale znam przypadki że dziewczyny zaraz zachodzą w ciążę. OLA miała jakiś zabieg próżniowy i zaszła szybciutko i teraz widzisz jaki cudny brzuszek ma. Dopytaj może czy jest możliwość wykonania takiego zabiegu.
Trzymaj się kochana.

Statystycznie naukowcy stwierdzili ze im szybciej tym ciaza potoczy sie lepiej i szybciej można zajść w pierwszych 3 miesiącach niż po 6 lub roku nie jest tak łatwo po poronieniu . Masz tu artykuł :
1462462987-pst1sp.jpeg
1462462997-31azip.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

pierwsze co to mi lekarz zabronił jazdy na rowerze... nawet stacjonarnym ... to za duże wstrząsy dla dziecka.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A widzisz co kraj to obyczaj bo w Holandii co rusz widze ciezarowki na rowerach i to cos normalnego. Jesli ciaza jest bezproblemowa to jezdza dopoki im brzuszek nie przeszkadza w trakcie jazdy.

Tylko jedna dziewucha jak na razie :) statystyki przeważają chłopcy, gratulacje!! Jakie imię?

Paraplu hej ho! Jak się czujesz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka :*
na naszym forum chłopcy górą póki co :)
jeszcze KasiaMarysia, India, dzwoneczek, Kasia, viola i Ola z wielką niewiadomą w brzuszkach :D

A jak tam ruchy Nadziejko? czujesz bardziej?

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziękuje ślicznie ;);* a Filipek będzie pewnie ;) tylko przytyłam za dużo trochę i muszę ograniczyc biale pieczywo i słodycze ,ale dam rade ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry