reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Tatinko może w sobotę będzie dużo większa beta. Nie martw się na zapas.
OlaMagda09
lekarz mowi ze jak poronie sama to moge zaczac starania juz..ale po zabiegu powinnam poczekac kilka miesiecy..no i pewnie nie pojdzie nam tak szybko.
Masakra ! A tu ginekolodzy na odwrót ! Ze jak samoistne poronienie to poczekać 2-3 miesiączki żeby to dobrze sie oczyściło Bo za pierwszą @ nie tak łatwo wszystko zejdzie , a jak zabieg to wszystko ładnie wyczyszczą i można odrazu , jestem tego żywym przykładem tatinka ! Poroniłam w październiku 2015 zabieg miałam 20 tego i zaszłam w ciąże w listopadzie2015 i jest wszystko dobrze do dziś :-) także ja bym sie tam starała . Nie żebym tu broniła czy chwaliła francje ale jednak medycyna jest tu troszkę do przodu przed polską , i zabieg pewnie tez inny bo ja miałam robiony ten próżniowy przez wciągniecie a nie łyżeczkowanie , ale w Polsce tez juz to robia bo znajoma w Krakowie robiła próżniowy w szpitalu .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Tatinka kochana Ja niestety sama nie poronilam miałam lyzeczkowanie i faktycznie długo do siebie dochodziłam. Miesiaczke dostałam po 6 tygodniach i długo byłam obolała. Ale znam przypadki że dziewczyny zaraz zachodzą w ciążę. OLA miała jakiś zabieg próżniowy i zaszła szybciutko i teraz widzisz jaki cudny brzuszek ma. Dopytaj może czy jest możliwość wykonania takiego zabiegu.
Trzymaj się kochana.
Trzymaj się kochana.
OlaMagda09
Statystycznie naukowcy stwierdzili ze im szybciej tym ciaza potoczy sie lepiej i szybciej można zajść w pierwszych 3 miesiącach niż po 6 lub roku nie jest tak łatwo po poronieniu . Masz tu artykuł :
Paraplu
pierwsze co to mi lekarz zabronił jazdy na rowerze... nawet stacjonarnym ... to za duże wstrząsy dla dziecka.
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz co kraj to obyczaj bo w Holandii co rusz widze ciezarowki na rowerach i to cos normalnego. Jesli ciaza jest bezproblemowa to jezdza dopoki im brzuszek nie przeszkadza w trakcie jazdy.
Nadziejka96
Witam się dziewczynki.;*
Tatinka kochana nie wiem co napisac,taki mi przykro , ale niestety również wiem co to znaczy;/
Bylam dziś u lekarza i wszystko dobrze maluszek wazy 421 g i bedziemy mieli synia ;*
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tatinka kochana nie wiem co napisac,taki mi przykro , ale niestety również wiem co to znaczy;/
Bylam dziś u lekarza i wszystko dobrze maluszek wazy 421 g i bedziemy mieli synia ;*
Mamakulka
Tylko jedna dziewucha jak na razie statystyki przeważają chłopcy, gratulacje!! Jakie imię?
Paraplu hej ho! Jak się czujesz?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu hej ho! Jak się czujesz?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Nadziejka :*
na naszym forum chłopcy górą póki co
jeszcze KasiaMarysia, India, dzwoneczek, Kasia, viola i Ola z wielką niewiadomą w brzuszkach
A jak tam ruchy Nadziejko? czujesz bardziej?
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
na naszym forum chłopcy górą póki co
jeszcze KasiaMarysia, India, dzwoneczek, Kasia, viola i Ola z wielką niewiadomą w brzuszkach
A jak tam ruchy Nadziejko? czujesz bardziej?
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Nadziejka96
Dziękuje ślicznie ;* a Filipek będzie pewnie tylko przytyłam za dużo trochę i muszę ograniczyc biale pieczywo i słodycze ,ale dam rade