reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Moj dzielny synek byl dzis na szczepieniu i podobno tylko jeknal. A strasznie przezywal ta szczepionke... :( w nagrode dostal gazetke star wars i lody :D

Nie AniaH temin @ mam na 30.... Nie zmienia to faktu że czekałam ponad 4 mieś. a tu kolejne 3... Nie pamiętam kiedy ale chyba w grudniu byłam prywatnie i też cyrki przekładania a skierowania na badania nie dała bo powiedziała, że da w lutym na nie prywatnej wizycie. Gdybym była może termin by się znalazł ale sobie odpuszczę całkowicie tą przychodnie. Do lekarza pierwszego kontaktu chodzę gdzie indziej bo tu jest masakra z każdym jednym. eh... AniaH a jak tam u Ciebie? :)

Kurde, czuję się jak niedoinformowany intruz, dopiero jestem na 5 stronie, muszę nadrobić, bo aż wstyd mi.
Współczuję z lekarzami.. Mam wrażenie, że na NFZ badają, bo muszą, a na prywatnej szybko byle natępny i następna kasa..
U mnie"? Termin @ na 02.02. Dziwnie w tym cyklu.. Ból brzucha jak na @ parę dni po owulacji, jakaś wielka gula w gardle w piątek, niedobrze mi było dwa dni, a teraz najchętniej chciałabym ŻREĆ. Ciągle żreć. Do tego siki mam dziwne. Tłuste! Normalnie jakbym zamiast moczu rosół wlała do kibelka.. Ale serio, nic a nic nie nakręcam się. W tamtym cyklu miałam plamienie, miałam nadzieję, i się zesrało.

teoria podrywu i jak poznałem waszą matkę wymiatają :D z innych kategorii to doktor haus, dom lalek... ogólnie to moi rodzice to serialomaniacy i ja mam to po nich :) uwielbiam seriale ale niestety czasu na nie nie mam...
jak lubicie gry to z przygodowych polecam Syberię ;) ale ja jestem dziwna i Lubie nawet grać w fife na konsoli :) kocham oglądać mecze piłki nożnej. .. a teraz jeszcze siatka i ręczna doszły :) dziiiiiwna ze mnie kobieta ;)
i w simsy tez Lubie grać tzn budować domy... albo mam pełno programów do aranżacji wnętrz :D

Mariola z książek to mogę ci polecić książke "bóg nigdy nie mruga" cudowny zbiór felietonów który włącza pozytywne myślenie w różnych trudnych chwilach... tytuł nawiązuje do wiary ale niech cię nie zrazi
ja ją dostałam od przyjaciółki całkiem niedawno po moich życiowych zakrętach. ..

właśnie zjadłam 20pierogow ruskich i nie mogę się ruszyć ha ha ha :p

Życiowa, widzę, że masz podobne zainteresowania co ja - powiedz jeszcze, że oglądasz Formułę 1 to Ci piątkę przybiję ;D
Ja z książek polecę ostatnio czytane "Hopeless" , a przede wszystkim przecudna książka 'Jeździec miedziany". Polecam całym sercem!

A teraz wracam do czytania i nadrabiania, bo nie mmogę znaleźć zmiany tych postów widocznych na stronie co Kasiu mówiłaaaś!

reklama
AniaH czekalysmy na Ciebie!!!:-* opowiadaj!:) co u Ciebie:)
Zyciowa w simsy to ja czasami zagram, choc bardziej wole jakies strzelanki, czasami ja siadam do jednego komputera moj P do drugiego wchodzimy na strzelanki i sie napierdzielany razem:) haha:D

Do góry