reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej :)
Życiowa super brzuszek ;) <3
Normalni ludzie się cieszą bo majówka a ja od kiedy pracuje tutaj, to nienawidzę jak jest jakiś wolny dzień kalendarzowy, ludzi dużo, niektórzy tak wk*** jak przychodzą po 10 razy po dwie rzeczy, chyba dla niektórych to rozrywka, ale to że do północy mamy grafiki np wczoraj i dzisiaj... a drugiego też taki rozpitolony grafik.

Ania może to nie okres? Jak czujesz?

Ja wczoraj jednak nie dostałam tak ostatecznie @ rano na papierze zobaczyłam mega dużo brązowego śluzu a takiego intensywnego że myślałam że to już, ale wczoraj później czysto, dzisiaj też więc pewnie przyjdzie w terminie.
Ale już nie smutam bo do urlopu już nie dużo zostało.

Cześć wszystkim :*
Nie pisałam nic, bo tak mnie choroba rozłożyła że cały tydzień leżałam w łóżku. Przez 4 dni miałam gorączkę i nie nie pomagało. Dziś już czuje się dużo lepiej, brzuch mnie boli ale to chyba od kaszlu.

Dużo miałam dziś do nadrabiania i ciężko mi każdej odpisać ale teraz już postaram się być na bieżąco :)

Macie jakieś plany na długi weekend? :)

Hej :)
Życiowa super brzuszek ;) <3
Normalni ludzie się cieszą bo majówka a ja od kiedy pracuje tutaj, to nienawidzę jak jest jakiś wolny dzień kalendarzowy, ludzi dużo, niektórzy tak wk*** jak przychodzą po 10 razy po dwie rzeczy, chyba dla niektórych to rozrywka, ale to że do północy mamy grafiki np wczoraj i dzisiaj... a drugiego też taki rozpitolony grafik.

Ania może to nie okres? Jak czujesz?

Ja wczoraj jednak nie dostałam tak ostatecznie @ rano na papierze zobaczyłam mega dużo brązowego śluzu a takiego intensywnego że myślałam że to już, ale wczoraj później czysto, dzisiaj też więc pewnie przyjdzie w terminie.
Ale już nie smutam bo do urlopu już nie dużo zostało.

Skoro @ nie ma to nadal jest nadzieja ze mogło się udać :)

1462005476-czqdpv.jpeg
cd11 ;) udalo sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki czyli jeszcze @ nie przyszła... Współczuję tej pracy, a miałaś CV do innego sklepu zanieść ... na czym stanęło.
Ania nie wyłamuj się ściskaj i nie wpuszczaj@:)
u mnie pogoda się psuje, chmurzy się.
Biorę się za pranie i sprzątanie. M mnie wrobił na wieczór na wyjazd. Miał sam jechać do kolegi i tak nakręcił że muszę z nim jechać.

Formalnie nie ale już jak był ten śluz jeszcze ile serio wyglądał jak okres. Ale wiem że przyjdzie bo brodawki mam już takie jak zawsze przed okresem brzydkie i duże. Po urlopie nie wrócę nawet na pół dnia.

Dorcia miałam ale się dowiedzieliśmy że na tym sklepie wisi ogłoszenie ale tu już kogoś praktycznie mają. Szukają do 2 pobliskich miejscowości, więc w urlop będę się rozglądać. Ostatni cykl mi jeszcze został gdzie jak by się udało to bym nie musiała się martwić.

Zdrowiej Kasiu :*

reklama
Do góry