reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa ale super widac, to juz chyba watpliwosci nie ma. Jest siusiak bedzie chlopak :) a zdjeciem sie pochwale tylko nie teraz bo nie chce mi sie wychodzic z pod kolderki :) Ty tez sie pochwal dawno nie widzialam Twojego brzuchalka :)

reklama
Hehe no piękny ten siusior :D ja mojego tez mam fotę :)

Dzwoneczku, Mała Mi cieszę się, że się odezwalyscie :)

Viola a Ty?

Tatinko śledzę stronę na fb o tytule ciaza pytania i odpowiedzi i dziś padło pytanie apropo braku zarodka w 7 tygodniu i dużo dziewczyn pisało, że jeszcze czas i one też miały później :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Siusiak wymiata:)
Dzwoneczku fajnie że u Ciebie wszystko dobrze i że brzusio rośnie. Nie dawaj się przeziębieniu.
Ola u mnie objawy jak na ciąże są od pierwszego cyklu w którym się zaczęliśmy starać. Więc teraz nie robi to na mnie takiego wrażenia, bo już parę razy się zawiodłam.
Aniu nie kupię testu to nie będzie mnie kusiło, dziś nawet miałam ochotę do apteki iść ale późno z pracy wyszłam i pojechałam prosto do domu.

Tatinka ale dobrze ze masz mdłości hcg rośnie albo progesteron się wytwarza
Bo mdłości sa do 13 tyg? I do tego czasu hcg rośnie no nie?

Mi na pewno owu się przesunela bo jakbym miała liczyć regularnym cyklem to by wyszło ze pęcherzyk w 7 tyg dopiero zobaczyłam wiec na pewno to nie był 7 tylko 5,,6
A mialam takie shizy bo bylam pewna ze owu mialam normalnie bo brzuch mnie napierdzielal a jednak nie.
U mnie tydzień po pęcherzyku byl zarodek a u Ciebie znów szybciej pojawił się pęcherzyk a zarodek później:)
Ja jak bylam u jednego gina na początku to powiedział ze nawet 7 tydzień moze jeszcze nic nie widać ze jeszcze czas a drugi ze w 6 juz powinno takze każdy lekarz inna szkoła jak to mój powiedział i inaczej mówi
Ja do bab nie chodzę bo nie lubię jeszcze jak słyszę takie stare zrzedy co mówią tak jak Tobie powiedziała ze nic z tego to bym jej takiego kopa sprzedała taka lekarz a nie domyślila się żeby dac skierowanie na krew ...
Także idz do laboratorium i czekaj na wizytę na pewno się pojawi :* :* :)

Kamila teraz doczytałam że w sumie nikt ci nie odp na te testy owu. Ja się nie znam bo nigdy nie robiłam, więc nie pomogę. Trzymam kciuki za owulacje i owocne starania.

Mdłości Olu mogą utrzymywać się przez całą ciążę :). Ja miałam do 15 tygodnia a moja kumpela do 20 także nie ma reguły. To kwestia progesteronu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka wez mnie nie strasz bo teraz fajnie sie czuje jem wszystko:D
A rano znowu pewnie tragedia będzie
Tak fajnie na dworku słoneczko cieplutko:)
Ogladalam pogodę teraz ma być 18 stopni a od połowy maja gooooroco :D
Doczekać się nie mogę:D

reklama
Do góry