reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Cześć kobity[emoji16] mogę dołączyć??? Mam 28 lat dwóch synkow. Sebastian ma prawie 8 lat a Krystian 6. Z moim narzecZonym od pół roku staramy się o dzidzie ale jak do tek pory sie nie udało. Minęło już pół roku i nic. Teraz myślałam że się udało. W czwartek jeden test robiłam pozytywny, a w sobotę na noc dostałam okresu, który trwał dobę. Dziś zrobiłam drugi test i negatywny. Chociaż ja juz mam omamy chyba i ciągle coś widzę na tym teście. Objawy ciążowe, palenie w piersiach, ból podbrzusza. Pewnie to sobie wkręcam. Ale juz straciłam nadzieje całkiem.
Życiowa
Fanka BB :)
Cześć Czarnuszka
a może to była biochemiczna?
odczekaj kilka dni i zrób test albo betę dla pewności. i rozgosc się jeśli masz ochotę
aaa ja się w ogóle wam nie chwalilam ze chyba wybraliśmy imiona
dla dziewczynki Hanna Barbara, a dla chłopca Tymon Piotr... tylko właśnie nie wiemy czy w formie Tymon czy Tymoteusz. .. ale chyba Tymon
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
a może to była biochemiczna?
odczekaj kilka dni i zrób test albo betę dla pewności. i rozgosc się jeśli masz ochotę
aaa ja się w ogóle wam nie chwalilam ze chyba wybraliśmy imiona
dla dziewczynki Hanna Barbara, a dla chłopca Tymon Piotr... tylko właśnie nie wiemy czy w formie Tymon czy Tymoteusz. .. ale chyba Tymon
tatinka
zyciowa piekne imiona
moja siostra to hania a moj syn tymoteusz
czarnuszka witamfaktycznie powtorz test albo idz na betebedziesz wtedy juz pewna.
madziaprzykro mi ze nie wyszlobardzo!ale masz meza gabi wiec ciesz sie teraz zyciem a drugie dzidzi przyjdzie!zobaczysz!!
dora,dziekuje ze pytasz..bratowa przyjechala w sobote.posiedziala,miedzy czasie pisala co chwile z kolezankami smsy..porobila kilka zdjec z moim synkiem wstawila od razu na fb ze ciocia i poszla..moj maz niestety dalej uwaza ze super ciocia i w ogole.a jak u ciebie samopoczucie dzis?jak zeby??
moja siostra to hania a moj syn tymoteusz
czarnuszka witamfaktycznie powtorz test albo idz na betebedziesz wtedy juz pewna.
madziaprzykro mi ze nie wyszlobardzo!ale masz meza gabi wiec ciesz sie teraz zyciem a drugie dzidzi przyjdzie!zobaczysz!!
dora,dziekuje ze pytasz..bratowa przyjechala w sobote.posiedziala,miedzy czasie pisala co chwile z kolezankami smsy..porobila kilka zdjec z moim synkiem wstawila od razu na fb ze ciocia i poszla..moj maz niestety dalej uwaza ze super ciocia i w ogole.a jak u ciebie samopoczucie dzis?jak zeby??
Wiiktoriiaaa
Madzia szkoda że @ przylazła ale dobrze, że tak myślisz jak napisałaś, oby tak dalej. Będę trzymać mocno za Ciebie kciuki :*
Witaj Czarnuszka
Życiowa ładnie Hania, u mojej kosmetyczki jest mała Hania ale nie jest Hanna tylko Hana.
Tatinka Ty to masz z tą kobietą...... Masakra
Ja dzisiaj sprzątam, myje okna, ładna pogoda to już drugie pranie w pralce, zaraz pójdę robić obiad, zajmuje się jak mogę żeby nie myśleć, boli mnie brzuch, pewnie na okres.
Aaa Życiowa a wiadomo kiedy Kuleczka wychodzi?
Witaj Czarnuszka
Życiowa ładnie Hania, u mojej kosmetyczki jest mała Hania ale nie jest Hanna tylko Hana.
Tatinka Ty to masz z tą kobietą...... Masakra
Ja dzisiaj sprzątam, myje okna, ładna pogoda to już drugie pranie w pralce, zaraz pójdę robić obiad, zajmuje się jak mogę żeby nie myśleć, boli mnie brzuch, pewnie na okres.
Aaa Życiowa a wiadomo kiedy Kuleczka wychodzi?
Mamakulka
Hej Czarnuszka a my ro się chyba znamy
Jestem żyje. Nic mi nie jest. Tak.jak Życiowa pisała byłam na obciążeniu i juz właśnie weszłam do domu. Czuje się dobrze, ciśnienie rano w normie. Zmierze jeszcze wieczorem i nie będę się nakręcac bo to bez sensu.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem żyje. Nic mi nie jest. Tak.jak Życiowa pisała byłam na obciążeniu i juz właśnie weszłam do domu. Czuje się dobrze, ciśnienie rano w normie. Zmierze jeszcze wieczorem i nie będę się nakręcac bo to bez sensu.
Mamakulka
Madzia przykro mi , że dziadówa przyszła. Ale masz rację. Masz Gabiego i męża wiec jest dobrze! Druga dzidzia was znajdzie w odpowiednim czasie :*
To zostały nam Wiki , Ania i Doraaaaa!
Btw Wiki ja wczoraj im już ucieklam powiedzieli żebym zrobiła badania dzisiaj i jak coś mnie będzie niepokoić to przyjechać albo do nich albo do mojej lekarki.
To zostały nam Wiki , Ania i Doraaaaa!
Btw Wiki ja wczoraj im już ucieklam powiedzieli żebym zrobiła badania dzisiaj i jak coś mnie będzie niepokoić to przyjechać albo do nich albo do mojej lekarki.
Mamakulka
Ej życiowa mojej siostry syn jest Tymon i jest fajny gość bardzo inteligentny chłopiec aż mnie zagina czasem. Np ostatnio jak zapytaliśmy go, przy okazji tygodnia z autyzmem, czy on mógłby zachorować na autyzm na co odpowiedział , że nie bo on ma dobrze wykształcony mózg. Padlam imię Hanna mi się źle kojarzy[emoji14]
Życiowa
Mi się kojarzy imię Hanna z Banaszakowa a ze to ciotka mojego taty wiec może być[emoji14]
dziewczyńskie imię musi mi do Marysi pasować[emoji14]a z chłopakowych to były typy Tymek, Szymon, Wojtek. .. ale Tymi nam się podoba wszystkim tzn naszej trójce
dziewczyńskie imię musi mi do Marysi pasować[emoji14]a z chłopakowych to były typy Tymek, Szymon, Wojtek. .. ale Tymi nam się podoba wszystkim tzn naszej trójce
reklama
Mamakulka
Stawiam na Tymona!
A Hania to ładne imię ale miałam w szkole koleżankę Hanke i oba była na początku fajna ale zaczęła dużo palić i zrobiła się puszczalska i straciłam serce do tego imienia może jak Ty urodzisz Haneczke to wrócą pozytywy
A Hania to ładne imię ale miałam w szkole koleżankę Hanke i oba była na początku fajna ale zaczęła dużo palić i zrobiła się puszczalska i straciłam serce do tego imienia może jak Ty urodzisz Haneczke to wrócą pozytywy