reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale stopeczka <3
Marysiu K to maz czy ojciec dziecka?

Madziulka a co to powiedziane ze cycki muszą boleć?
Mnie nie bola
W ogóle zawsze mnie bolały trochę przed @ a w tym cyklu co zaszłam nie bolały :D

Padam na twarz przed chwilą wróciłam do domu zjadłam pomidorową ( uwielbiam ) prysznic i czekam bo za 15 min antybiotyk muszę zażyć. Rano wzięłam pierwszą dawkę i wytrzymałam dziś 11 godz bez przeciwbólowych tabsów. Bolało ale nie tak ostro. Oby ta noc była przespana bo chyba od tygodnia już nie śpię.
Co do objawów to mam mieszane uczucia bo w sumie to obawiam się trochę...
Wiki ja mam termin @ na 3 maja
Aniu, Wiki, Madzia trzymam za was kciuki
Zyciowa może fasolka sie ujawni:)
Olu Madziu no szkoda że lekarz mało kontaktowy. Ale widziałaś maleńka na monitorze?
India super że twoja fasoleczka ma sie dobrze, a na bulgotki przyjdzie czas.
Mama Kula jak ty się masz?
MałaMi co u ciebie?
Nie wiem co jeszcze chciałam napisać.
Lecę spać
Dobranoc kochane:) :*

Cześć dziewczynki:*
@ przyszła dziś w nocy dopiero jak spadła mi temperatura:)
Może i dobrze bo taka ilość leków pod koniec cyklu przyjęłam ze nie jedna apteka by była pod wrazeniem:)
Ze juz nic nie powiem na temat ilości fajek które z nerwów wypaliłam w ciagu tego miesiaca...
Stąd moja decyzja:)
Wstrzymuje starania do sierpnia, musze się uspokoić, zacząć cieszyć się tym co mam a nie ciągle myśleć i zamartwiać się brakiem ciąży. Mam wspaniałego synka, kochanego męża i zdrowie:) bez nich byłabym nikim i do niczego bym nie doszła, wiec nie ma co żyć złudzeniami i ciągle na sile wyciągać od losu
kolejne życie. Widocznie kolejne dziecko przyjdzie z czasem ale to nie znaczy ze nam do tego momentu chodzić nieszczesliwa:)
Będę starała się was podczytywac i co jakiś czas napisać:)
Dora, AniaH, Wiki, Kamila, MalaMi, życzę wam spełnienia marzeń i 2 kresek@:*
Ciezaroweczki: India, Tatiana, Życiowa, KasiaMarysia, Mamakulka, Ola Magda, Viola, Ola wam wszystkim życzę bezproblemowej ciąży i szczęśliwego rozwiazania:*

Madziunia piekne i prawdziwe co napisałaś ;-) pisz do nas przecież , piszemy tu o wszystkim , dzieciach plackach , wakacjach , kłótniach nie tylko o 2 kreskach :-) [emoji169][emoji295]️[emoji4][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry