reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dzien dobry dziewczynki!!pospalam dzis do 10:):)ja to mam zlote dziecko!!!

olu bardzo dobrze ze przeszlo!!!moze faktycznie te drozdze..jednak nasze cialo czasami reaguje na jakies nowe rzeczy:(dzisiaj jednak moze polez sobie i niech twoj brzuszek sobie odpoczywa,a jutro pogadaj z lekarzem o tym!

mamakulka kasiamarysia co wy macie za sny!!!masakra:)mi sie tez dziwne rzeczy snia ale ja pamietam zawsze tylko jakis urywek..nigdy calosci:)

madzia!!!ty jestes teraz chora wiec masz dosc wszystkiego!rozumiem cie w 100%!!wiec dzis odpusc wszystko i odpocznij!jest niedziele wiec maz w domu to niech wezmie gabi na spacer czy cos i da tobie czas na drzemke!musisz kobietko dojsc do siebie zeby jutro byc znowu sama soba:):)co do staran,nie mysl teraz o tym!czekamy wspolnie na test albo na zielona malpe..wszystkie tu trzymamu kciuki za ciebie i wierzymy ze po takich staraniach ci sie uda:):)ale jak przyjdzie malpiszon..to nie zalamuj sie tylko glowa do gory!ten cykl z mezem dzialaliscie to i podzialacie dalej ale ty delektuj sie tym staraniem i nie mysl ze to musi byc juz:)gabi bedzie duzym bratem!!ale musisz w tym wszystkim myslec o sobie!!bo ty tu jestes najwazniejsza!!!

india powodzenia:):):)niech ten skoczek sie znajdzie:):)

kasia zdrowka!!

w ogole dziewczyny cos tu chorujecie wszystkie:(taka pogoda chyba:/dbajcie o siebie!!!

ja wypilam kawe i sobie leze bo maz spal w salonie i tam teraz bajke oglada..nie rozmawiamy:/super niedziela:(

reklama
31 dc.

Kasiu ja po ciąży ciągle choruje, przynajmniej raz w miesiącu jestem chora, a wcześniej chorowałam max raz na dwa lata:/

Wstrzymuje starania od przyszlego miesiaca. Strasznie mnie to stresuje, zaczęłam palić, nie jestem w stanie z niczego się cieszyć w drugiej fazie cyklu, szukam tylko objawów i zachowuje się jak psychol. Mam już siebie dość.
Madzia, ja tak samo, tylko u mnie sie to zaczelo jak Radek mial ze dwa lata. Ciagle jestem przeziebiona!!! I nic mi nie pomaga :-( to juz ze 3 lata trwa....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

4 albo 5 miesięcy nigdy nie pamietam:/
Ja miałam jeden monitoring i wystarczy. Strasznie stresujące są monitoringi cyklu, a i tak człowiek nie ma na to wpływu.
Albo clo działa i jest efekt albo nie.

Tak tylko jeszcze jest pytanie czy ci pecherzyki pekaja samoistnie bo jak nie to sa zastrzyki ... A z tego co mi telarz mowil to czasem niepekaja i trzeba jeszcze to dorzucic ... Sprawdzal ci to lekarz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :*
my wczoraj byliśmy u znajomych na torciku ;) wróciliśmy baaardzo późno. .. a dziś od rana sprzatalam bo ma przyjść właściciel z ludźmi chetnymi na wynajem. ogólnie to mam masakrę w mieszkaniu bo juz zaczęliśmy się pakować wiec stoi pełno kartonów[emoji14]ale co się dało posprzatalam.
zmachalam się przy tym jakbym przebiegła maraton jakiś[emoji14]
Madzia :* jak ma cię to wyciszyć i pomoc ci się odprężyć to jasne ze odpuść troszkę bo to stres jak cholera. .. ja przez 1.5 roku też miewalam takie stany...

Jejku laseczki kto będzie testował i kiedy? przyznawać się ;)

Mamakulka no nie mów mi o tym śniegu. .. u mnie nie pada... ale to pewnie kwestia czasu skoro u ciebie spadł :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No ale nie duzo jest ;) taki cukier puder.

Mi ciśnienie skacze po jedzeniu. Zmierzyłam po i wyszło 137/75 czyli już gora. No coś. Trzeba pilnować

No ja musze odkurzyc ale nie chce mi się więc leżę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tylko jeszcze jest pytanie czy ci pecherzyki pekaja samoistnie bo jak nie to sa zastrzyki ... A z tego co mi telarz mowil to czasem niepekaja i trzeba jeszcze to dorzucic ... Sprawdzal ci to lekarz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamilo ja juz mam synka dzięki clo, nigdy nie miałam problemu z niepekajacymi pęcherzykami, ale oczywiście mogą niepekac, nawet przy prawidłowej owulacji. Szczerze. Wcześniej nie miałam monitorowane cyklu przy clo ( lekarz mi tak zalecil) o byłam zadowolona, bo cykl był bez niepotrzebnego stresu.
Nawet nie wiesz Kamilo jak lekarze potrafią na monitoringach kasę wyłudzac.

Hej nie pojechałam do szkoły .
Dogadalam się z nauczycielem 4 czerwca ehh
Wzięłam rano te dwie tabletki nawet pomogły
Dala mi w aptece mamarin mama imbir witb6
Slaba jestem
Wczoraj tak mnie chyba jelita zlalpaly wieczorem ze myślałam ze umre takie nerwy miakam.
India oby na dziewczynkę hihi moja znajoma tez z chlopczykiem i nie wymiotowala ale to może zależy;)
Kulcia snieg o ja?? Ja czekan juz na ciepelko u nas w nocy jak szłam do apteki tak lalo:)
CzarnaMadziu nie dawaj za wygrana kochaj się ale nie myśl o tym psychika tez duzi robi
Ja chyba w ogóle jak w owu sie kochałam to wtedy raczej jej nie bylo tylko zaszlam w dni w które bylam pewna ze nie zajde cos się przesunęło:)
I nigdy nie lezalam z pupa do góry ani nie lezalam długo:).
Zrób kichanie bete bo tylko sama siebie denerwujsz:*
Ja nie wierzę ze jak urodzilas Gabrynia to nie urodzisz drugiego:) zobaczysz szybciej niz się spodziewasz:*:*
Życiowa a gdzie mieszkasz? :)
Musze laski dzisiaj isc na jakas zupę bo nie mam mocy nic gotować a jem tak malo ze ...
W tygodniu pojadę do mamy to się najem:D

OluMadziu a Ty rozmawiasz z mezem po francusku a z dziećmi po pl czy tylko francuski?
W ogóle snilas mi się ostatnio ze zobaczyłam jakas babke i mowie to ta Olcia z forum a ta babka się odwrocila i zwatpilam czy to Ty bo byla brzydka a tu dziewczyny kiedyś pisaly ze Ty taka elegancka :D

reklama
Do góry