reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
dziś mi się śniło , że mam kazała mi rodzić w domu ale za wcześnie było. Gdy pojechałam do szpitala, ktoś dał mi zastrzyk w szyję w kręgi. Bałam się ruszyć, a to mnie rozpierało od środka. Pytam co to za zastrzyk ale nikt mi nie chciał powiedzieć. Czułam jakby ktoś mi chciał zabrać maluszka. Koszmar.

31 dc.

Kasiu ja po ciąży ciągle choruje, przynajmniej raz w miesiącu jestem chora, a wcześniej chorowałam max raz na dwa lata:/

Wstrzymuje starania od przyszlego miesiaca. Strasznie mnie to stresuje, zaczęłam palić, nie jestem w stanie z niczego się cieszyć w drugiej fazie cyklu, szukam tylko objawów i zachowuje się jak psychol. Mam już siebie dość.

Chyba kazda tak ma przy staraniach . A jaki masz cykle ? Dlugo sie juz starasz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No KasiuMarysiu w ciazy sny są tak głupie .... Mnie się akurat dzisiaj śniło , że była wojna i mieli wysadzić jakiś budynek w którym byłam. I nie mogłam wyjść i typ odliczal do końca i w 3 sekundzie wybieglam. Na pożegnanie całowałam się z mężem i musieliśmy biec do kasyna pomagać tym skurwysynom wygrać. Ja byłam w ciąży :) masakra.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Madziuniu, spokojnie.!
Przeszlam przez wiele faz "psycholstwa" w ciagu mojego 1,5 roku kochana. Nie wiem jak Ci moge pomoc, ale na pewno nie rezygnuj. Wyluzuuj - tak, sprobuj moze rzeczywiscie nie dzialac czysto pod ciaze , ale sie nie zalamuj.

POZA TYM KTO POWIEDZIAL ZE JUZ NIE JESTES W CIAZY, HMM? ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz mi przeszło , tak myślałam ze moze przez te drożdże piwowarskie ? Przedwczoraj kupiłam w aptece pani powiedziała ze można w ciąży , to jest na słabe paznokcie i włosy . . Moze nie mogła moja wątroba tego strawić ? Juz sama nie wiem

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry